Ο Hiroshi Aoyama θα αντικαταστήσει τον Pedrosa στη Sepang

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο Ιάπωνας αναβάτης Hiroshi Aoyama θα αντικαταστήσει τον τραυματισμένο Dani Pedrosa αυτό το Σαββατοκύριακο στον αγώνα της Sepang. Ο αναβάτης δοκιμών της Honda θα κάνει τη δεύτερη εμφάνισή του στο MotoGP αυτής της σεζόν, καθώς είχε αντικαταστήσει τον Pedrosa και στο Motegi.

Ο Aoyama δήλωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσω ξανά με την ομάδα της Repsol Honda και όπως και στην Ιαπωνία ήταν λίγο δύσκολο να ξεκινήσω το πρωί του Σαββάτου από την FP3, να προσαρμοστώ με την μοτοσικλέτα, να την δοκιμάσω και να βρω τον ρυθμό μου. Ελπίζω ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα πάνε καλά. Από την αρχή έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα με αυτή την μοτοσικλέτα. Όλοι μας ευχόμαστε στον Dani να επιστρέψει σύντομα, αλλά μέχρι να αναρρώσει θα κάνω το καλύτερο μου για την Honda και την ομάδα της Repsol Honda».

Η Honda έκανε επίσης την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση, όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Pedrosa: «Την Δευτέρα έκανε ένα check-up, σύμφωνα με το οποίο το κάταγμα στην κλείδα του επουλώνεται καλά, όπως η δεξιά του περόνη και το τέταρτο μετατάρσιο στο αριστερό του πόδι, που είχε επίσης σπάσει».

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής εξακολουθεί να μην μπορεί να αγωνιστεί και του απομένουν μόλις δύο εβδομάδες για το φινάλε της σεζόν στη Βαλένθια στις 13 Νοεμβρίου.

Συντάκτης: Δ.Ν.