Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο Roger Lee Hayden και ο Toni Elias ανανέωσαν το συμβόλαιο τους με την εργοστασιακή ομάδα της Yoshimura Suzuki και θα αγωνιστούν με το βελτιωμένο GSX-R 1000 στο Πρωτάθλημα Moto America AMA Superbike.

Ο Hayden, ο οποίος κατέγραψε 12 τερματισμούς στο βάθρο, μεταξύ των οποίων δύο αγωνιστικών νίκες κατά τη διάρκεια της σεζόν 2016, ανυπομονεί να αγωνιστεί με το θρυλικό GSX-R 1000 στο πρωτάθλημα της σεζόν 2017.

Ο Elias, ο οποίος εντάχθηκε στην εργοστασιακή ομάδα της Yoshimura Suzuki την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε με το GSX-R 1000 και τερμάτισε στις έξι πρώτες θέσεις το 2016, εξασφαλίζοντας συνολικά την τρίτη θέση στους αγώνες.

Ο Pat Alexander, Διευθυντής Υποστήριξης Αγώνα (SMAI) δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε πάλι τον Hayden και τον Elias στην Yoshimura Suzuki Factory Racing. Με αυτούς τους δύο αναβάτες επανασχεδιάσαμε πλήρως το GSX-R 1000 και έχουμε πολλές ελπίδες για το πρωτάθλημα. Και οι δύο οδήγησαν την νέα μοτοσικλέτα και εντυπωσιάστηκαν με τον βελτιωμένο κινητήρα και την απόδοση του πλαισίου, επομένως είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό θα τους δώσει το πλεονέκτημα για να εξασφαλίσουν ένα πρωτάθλημα την ερχόμενη σεζόν.»

Η εργοστασιακή ομάδα της Yoshimura Suzuki θα κάνει το ντεμπούτο της το 2017 στην επίσημη δοκιμή του Moto America AMA Superbike που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στην πίστα της Americas.

Συντάκτης: Δ.Ν.