Ο Guy Martin εντάσσεται στην Classic Suzuki για το Spa Classic

Ο Guy Martin θα ενταχθεί στην ομάδα Classic Suzuki προκειμένου να συμμετάσχει στον επερχόμενο αγώνα αντοχής Spa Bikers’ Classic που θα διεξαχθεί στις 1-2 Ιουλίου στο Spa Francorchamps στο Βέλγιο.

Ο Martin έχει διανύσει ένα μέρος της επιτυχημένης αγωνιστικής του καριέρας με την Suzuki, οδηγώντας διάφορες GSX-R μοτοσικλέτες στη νίκη και στο βάθρο, όπως στο Ulster Grand Prix, Oliver’s Mount και Isle of Man TT, ενώ o συναθλητής του Pete Boast έχει κατακτήσει με την Suzuki Βρετανικούς και Ευρωπαϊκούς Flat Track τίτλους.

Οι δυο Βρετανοί αναβάτες θα συμμετάσχουν στο Spa Classic πάνω στην GSX1100 Katana 1982, την επίσημη μοτοσικλέτα της Suzuki με την οποία αγωνίστηκαν οι James Whitham και Steve Parrish στο British Endurance Legends στο Donington Park τον Μάιο.

Ο Steve Wheatman, επικεφαλής της ομάδας Classic Suzuki δήλωσε:

«Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στην ομάδα τους Guy και Pete για το γύρο του Classic Endurance series. Και οι δύο αναβάτες έχουν πολύ στενή σχέση με την Suzuki ενώ και οι δύο αγαπούν τους κλασικούς αγώνες. Το Spa Classic είναι μια εξαιρετική εκδήλωση που είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη και φυσικά ο αγώνας αντοχής είναι ο λόγος της συμμετοχής μας, ωστόσο μετά την απογοήτευση στο Donington ευελπιστούμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Pete Littlewood από την B&B Motorcycles για τη βοήθεια και τη συμμετοχή του στο project. Ανυπομονούμε για την συμμετοχή μας σε αυτό το ξεχωριστό Σαββατοκύριακο.»

Γκαλερί