Ο FOURQUEZ28 ανεβάζει τον πήχη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Mini Gp

Δελτίο Τύπου

Ο FOURQUEZ28 (Σπύρος – Μάριος Φουρθιώτης), εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά με την δυναμική του παρουσία αυτή τη φορά στους αγώνες του Eυρωπαϊκού  πρωταθλήματος με συμμετοχές από 11 χώρες της Ευρώπης όπως Ισπανία, Ιταλία, Σλοβενία, Ολλανδία, Ελλάδα, Ρωσία, Αγγλία και άλλες πολλές. Κατέκτησε την 3η και την 5η  θέση  στα χρονομετρημένα αποτελέσματα του αγώνα στην κατηγορία Ohvale 110 Mini Gp  που έγινε στην πίστα AUTODROMO FRANCIACORTA στην Ιταλία από της 3/08 εως της 6/08.

Καθ όλη τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών καθώς και των χρονομετρημένων βρισκόταν μεταξύ της 1ης και 5ης θέσης με πολύ σταθερό και γρήγορο γυρολόγιο ανεβάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά.

Στους 3 αγώνες που ακλούθησαν κατέκτησε την 7η θέση 2 φορές και την 8η θέση μετά από πολλές μάχες μεταξύ των συναθλητών του καθώς στης μάχες σώμα με σώμα ακόμη δεν έχει την εμπειρία που έχουν η συναθλητές του λόγο της μικρής του ηλικίας  και τον λίγων αγώνων που έχει στο συμμετάσχει.

Παρά το μικρό της ηλικίας του καθώς είναι ο μικρότερος οδηγός στη συγκεκριμένη κατηγορία και της απειρίας του σε αγώνες σώμα με σώμα κατάφερε να κλέψει της εντυπώσεις καθ όλο το αγωνιστικό τετραήμερο και να αποσπάσει τα συγχαρητήρια όλων των ομάδων για τους εκπληκτικούς χρόνους του και το σταθερό γυρολόγιο του.

Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή συνέχεια με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στον μικρό 9χρόνο φίλο μας και να τον ευχαριστήσουμε που μας έκανε υπερήφανους με τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Χορηγοί επικοινωνίας:

ΤO BHMA THΣ ΚΩ-ΚΟSTODAY-AEGEANEWS-MOTOGRANDPRIX CLUB-BIKEIT-BIKERSPIRIT-MOTO&BIKE TV-RADIO PROTO 91.5-RADIO CITY 93-ON2WHEELS-KARTNEWS-ΠΠΤ.

Χορηγοί