Ο Fourquez 28 σπάει τα χρονόμετρα στο IMR Junior Cup!!!

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

O 8χρόνος FOURQUEZ28στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στην κατηγορία IMR Junior Cup που πραγματοποιήθηκε στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ οδήγησης που ζήλεψαν ακόμα και οι οδηγοί μεγαλύτερων κατηγοριών και άφησε άφωνους όλους όσους παρακολούθησαν τον αγώνα.

Ο μικρός μας φίλος κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ πίστας κατά 3 δευτερόλεπτα, κάτι που φαντάζει άπιαστο αλλά όχι ακατόρθωτο για τον FOURQUEZ28. Ο αγώνας ξεκίνησε από την πρώτη θέση της σχάρας εκκίνησης καθώς στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά έκανε τον απόλυτο χρόνο 53,492 με μια διαφορά πάνω από δυο δευτερόλεπτα έναντι των συναθλητών του.

Στην εκκίνηση, όμως, του αγώνα είχε μια άτυχη στιγμή διότι έσβησε η μοτοσικλέτα του και έχασε την πρωτοπορία.  Όπως πάντα όμως, με το πείσμα που τον διακρίνει, δεν το έβαλε κάτω και έδωσε το έναυσμα για έναν υπέροχο αγώνα. Το κοινό παρακολουθούσε τον μικρό οδηγό να κατεβάζει κι άλλο τον χρόνο κάνοντας 53,379 και να καταφέρνει μέσα σε δυο γύρους να βρίσκεται στην κορυφή με εντυπωσιακή οδήγηση και φανταστικές προσπεράσεις.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο FOURQUEZ28, μέχρι στιγμής, είναι ο μοναδικός οδηγός στην Ελλάδα που στα δυο πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζεται φέτος και σε όποια πίστα και αν έλαβε μέρος έχει κατακτήσει το απόλυτο ρεκόρ πίστας.

Είμαστε όλοι υπερήφανοι γι’ αυτών και του ευχόμαστε να συνεχίσει να μας προφέρει τέτοιο ωραίο θέαμα με την βοήθεια των χορηγών του που χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί.