Ο Canet παραμένει στην ομάδα EG 0,0 για το 2018

Ο Aron Canet θα παραμείνει με την ομάδα Estrella Galicia 0,0 στη Moto3 για το 2018, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που πραγματοποιήθηκε στη Motul TT Assen. Ο Ισπανός αναβάτης ξεκίνησε στο FIM CEV Repsol Moto3 Junior World Championship το 2015, ενώ την περασμένη σεζόν μετέβη στην παγκόσμια σκηνή και μέχρι στιγμής έχει λάβει τρεις θέσεις στο βάθρο, δύο pole positions και μια νίκη στη Jerez.

Ο Emilio Alzamora, επικεφαλής της ομάδας, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την ανανέωση του συμβολαίου του Aron Canet για την επόμενη σεζόν. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα Estrella Galicia 0,0 θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί σε επαγγελματία αναβάτη. Ο Canet συνεργάζεται πολύ καλά με την τεχνική του ομάδα και τα αποτελέσματα το επιβεβαιώνουν. Γι΄ αυτό θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας με την ίδια φιλοσοφία και μεθοδολογία και θα αγωνιστούμε μαζί για τον τίτλο το 2018.»

Ο Aron Canet δήλωσε:

«Η ανανέωση της συνεργασίας μου με την EG 0,0 είναι πολύ ικανοποιητική, διότι αυτό σημαίνει ότι με εμπιστεύονται και ότι θα είμαι μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας για άλλη μια χρονιά, κάτι που νομίζω ότι είναι σημαντικό για την  εξέλιξή μου, καθώς έχω ακόμα να μάθω πολλά πράγματα αυτή τη χρονιά. Έχω μια μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως αναβάτης και στόχος μου είναι να συνεχίσω να δουλεύω εντατικά με την ομάδα μου, όπως κάνουμε μέχρι στιγμής.»