Ο Brad Binder επιστρέφει στο Mugello

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Μετά την απουσία του από τρεις αγώνες λόγω τραυματισμού, ο Brad Binder αναβάτης της ομάδας Red Bull KTM Ajo Moto2 επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Mugello. Ο 21χρονος Νότιο Αφρικανός είχε τραυματιστεί στο χέρι του κατά τη διάρκεια μιας ιδιωτικής προπόνησης στα τέλη του προηγούμενου έτους, το πρόβλημα όμως επανεμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του Argentine Grand Prix, γεγονός το οποίο τον ανάγκασε να υποβληθεί σε τρίτη χειρουργική επέμβαση.

Αν και δεν έχει επανέλθει πλήρως στην αρχική του φυσική κατάσταση, ο Binder φτάνει στο Mugello προετοιμασμένος και έτοιμος να ξεκινήσει τις δοκιμές. Οκτώ εβδομάδες μετά την τελευταία του εμφάνιση, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Moto3 ευελπιστεί να επαναλάβει την πρώτη του σεζόν στην κατηγορία Moto2 με ένα καλό αποτέλεσμα μετά την ένατη θέση που έλαβε στην Αργεντινή.

Ο Brad Binder δήλωσε:

«Το να βρίσκομαι στη θέση να μπορώ να αγωνιστώ και πάλι μετά από τον τραυματισμό μου με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα, καθώς έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες παρακολουθώντας τους αγώνες από το σπίτι. Είμαι χαρούμενος, γιατί μετά την τρίτη επέμβαση νομίζω ότι έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός και έχω την αίσθηση ότι το χέρι μου έχει θεραπευτεί σωστά.  Είναι σαφές ότι δεν έχω αναρρώσει πλήρως, αλλά νομίζω ότι είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Το Mugello είναι μια πίστα στην οποία πάντα απολαμβάνω την οδήγηση. Εκεί πήρα το πρώτο μου βάθρο στο Rookies Cup Red Bull και μια νίκη πέρυσι στη Moto3. Είναι μια πίστα που είναι πάντα πολύ καλή για μένα όμως αυτό το Σαββατοκύριακο θέλω να δοκιμάσω πως είναι το χέρι μου και να δούμε πού βρισκόμαστε.»

[show_avatar email=3 show_name=true]