Ο Σ.Μ. Φουρθιώτης στο Ισπανικό Πρωτάθλημα.

Μετά τους δυο πρώτους αγώνες του Ισπανικού πρωταθλήματος FIM CEV REPSOL όπου συμμετέχει ο 13χρονος Έλληνας οδηγός Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης από το νησί της ΚΩ κατάφερε να τερματίσει στον πρώτο last change αγώνα στην πίστα ESTORIL της Πορτογαλίας στην 7η θέση και στον δεύτερο last change αγώνα στην πίστα Valencia της Ισπανίας στην 8η θέση.

Ο Έλληνας οδηγός συμμετέχει σε αυτό το θεσμό για πρώτη χρονιά με τη μοτοσυκλέτα του HONDA NSF250R με την ομάδα DNA-FIFTY MOTORSPORT καθώς ο συγκεκριμένος θεσμός διοργανώνετε από την DORNA που διοργανώνει και το MOTOGP και θεωρείτε παγκόσμιο πρωτάθλημα junior και είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον κόσμο καθώς στην κατηγορία EUROPEAN TALENT CUP συμμετέχουν 50 οδηγοί από 16 διαφορετικές χώρες.

Ο Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης μας είπε μετά τους αγώνες του:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους χορηγούς  που μου δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχω σε αυτόν τον απίστευτο θεσμό καθώς και όλους εσάς που βρίσκεστε στο πλάι μου με την θετική σας σκέψη.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα παγκοσμίως και αυτό το οφείλω στους χορηγούς μου και στην οικογένεια μου.

*Δελτίο Τύπου Power Motors