Ο νέος κινητήρας Triumph 765 κ.εκ. σπάει τα ρεκόρ στην Moto2.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ JEREZ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

  • Οι αγωνιζόμενοι των ομάδων της κατηγορίας Moto2 για το 2019, ολοκλήρωσαν ένα Σαββατοκύριακο δοκιμών στην πίστα της Jerez.
  • Δύο δοκιμαστικοί γύροι ολοκληρώθηκαν στον χρόνο ταχύτερου γύρου που επετεύχθη πρόσφατα στην πίστα της Jerez, για την κατηγορία Moto2™
  • Σχόλια ομάδων – “Είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν 2019”

Το Σαββατοκύριακο 23 έως 25 Νοεμβρίου, η Triumph συμμετείχε στην τελική δοκιμή του 2018 στην πίστα της Jerez, με τις αγωνιστικές ομάδες Moto2™ του 2019 να δοκιμάζουν τις νέες τους μοτοσυκλέτες, ενόψει της επόμενης σεζόν.

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, δύο συμμετέχουσες στην κατηγορία  Moto2™ ομάδες για το 2019, οδηγώντας διαφορετικές μοτοσυκλέτες που διαθέτουν τον νέο αγωνιστικό κινητήρα Triumph triple 765 κ.εκ., ολοκλήρωσαν δοκιμαστικούς γύρους εντός 1 λεπτού και 41 δευτερολέπτων (1’41.890) που είναι ο ταχύτερος γύρος που έχει καταγραφεί στην πίστα της Jerez. Αυτό είναι ένα κατόρθωμα που αποτελεί ορόσημο, αφού επετεύχθη την πρώτη φορά που οι αγωνιζόμενοι οδήγησαν τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της σεζόν 2019, στη νέα τους διαμόρφωση.

Την Κυριακή, είχε προβλεφθεί ότι οι αγωνιζόμενοι θα οδηγήσουν ακόμη πιο γρήγορα, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν. Όλες οι ομάδες αξιοποίησαν ολόκληρο το Σαββατοκύριακο για να κάνουν όσο το δυνατό περισσότερες δοκιμές και να προετοιμαστούν για την επερχόμενη αγωνιστική σεζόν του 2019, για την κατηγορία Moto2™.

Ο Steve Sargent, Chief Product Officer της Triumph αναφέρει: “Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν το αποκορύφωμα 2 χρόνων σκληρής εργασίας πολλών εργαζομένων στην Triumph. Το να ακούμε όλες τις μοτοσυκλέτες ταυτόχρονα στην πίστα, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για την Triumph. Έχουμε άμεση και εξαιρετικά θετική πληροφόρηση από τις αγωνιστικές ομάδες που συμμετείχαν στις δοκιμές της Jerez, καθώς προετοιμάζονται εντατικά για την σεζόν του 2019. Όλοι περιμένουμε τον αγώνα του Qatar!”

*Δελτίο Τύπου Triumph