Ο μικρός πρωταθλητής Βασίλης Παντελεάκης στον δρόμο για διεθνή καριέρα!!!

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο Βασίλης Παντελεάκης γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2007 και ξεκίνησε την αθλητική του πορεία σε ηλικία 3 ετών, με καθοδήγηση από τον πατέρα του Χρήστο Παντελεάκη, ο οποίος υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος. Μετά από 4 χρόνια συστηματικής ενασχόλησης, προπόνησης και αγάπης του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ξεκίνησε την αγωνιστική του πορεία το 2015 σε ηλικία 7 ετών, συμμετέχοντας στην διοργάνωση MiniGP, στην κατηγορία KidGP με μοτοσικλέτες τύπου minimoto, με παιδιά 7-10 ετών. Στην διοργάνωση αναδείχτηκε πρωταθλητής για το 2015, κερδίζοντας και τους τρεις αγώνες και σημειώνοντας ρεκόρ πίστας σε κάθε αγώνα.

Μετά τα πολύ ενθαρυντικά και εντυπωσιακά του αποτελέσματα και δουλεύοντας πολύ σε όλες τις συνθήκες, θα ξεκινήσει για το 2016 συμμετέχοντας στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Minimoto στις 23-24 Απριλίου στο Jesolo της Βενετίας με 39 συμμετοχές μέχρι τώρα!! Έπειτα, ακολουθεί μόλις 2 βδομάδες αργότερα ο δεύτερος διπλός αγώνας του Ιταλικού πρωταθλήματος στο Autodrome di Franciacorta κοντά στην Μπρέσια. Φέτος θα συμμετέχει και σε όλους τους αγώνες του ελληνικού KidGP μέρος του MiniGP, αλλά και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μinimoto, το οποίο περιμένουμε να ανακοινωθεί από την FIM-Europe σύντομα.

Σε αυτή την προσπάθεια θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους υποστηρίζουν την προσπάθεια του Βασίλη.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους: