Ο Δημήτρης Βάμβας στον διπλό αγώνα του Π.Π.Τ. στις Σέρρες. 

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο Δημήτρης Βάμβας συμμετείχε στον διπλό αγώνα (2ο και 3ο ) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που έγινε στις Σέρρες το τριήμερο 7 με 9 Ιουνίου  2019, στην μεγάλη κατηγορία Superbike.

Με το Kawasaki ZX10, της ομάδας FRAGKOS ARP TEAM, ο Βάμβας  ήρθε μετά από ένα καλό διήμερο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος όπου κέρδισε 2 βάθρα, με μία νίκη και μια δεύτερη θέση στην κατηγορία F1000.

Στα χρονομετρημένα της Παρασκευής έκανε τον 7ο χρόνο με 1.22.558 βελτιώνοντας τον καλύτερο χρόνο που είχε στην πίστα των Σερρών, παρόλο που αντιμετώπισε πρόβλημα στα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας, που ευτυχώς ξεπεράστηκαν από την ομάδα!

Στον αγώνα του Σαββάτου (2ος αγώνας ΠΠΤ) ο Δημήτρης Βάμβας ξεκινώντας από την 7η θέση κατάφερε και τερματίσει στην 5η θέση κάνοντας ένα σταθερό αγώνα, με χρόνους μέσα στο 1.22s, σε πάνω από το μισό αγώνα.

Στον αγώνα της Κυριακής (2ος αγώνας ΠΠΤ) ο Βάμβας ξεκινώντας και πάλι από την 7η θέση τερμάτισε στην 6η θέση μετά από μια όμορφη και θεαματική μάχη με τον Δημήτρη Παπαγάλου, όπου για 14 γύρους πάλεψαν για την 5η θέση!

Ήταν ένα θετικό τριήμερο για τον Δημήτρη Βάμβα και την ομάδα του, αφού κατάφεραν να τερματίσουν και στους δυο αγώνες μέσα στην εξάδα, σημειώνοντας και νέο προσωπικό ρεκορ με 1.22.198s.

Το επόμενο ραντεβού για τον Δημήτρη Βάμβα και την ομάδα θα είναι στον 4ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που θα γίνει στα Μέγαρα στις 15 Σεπτεμβρίου.

Δημήτρης Βάμβας: «Με θετικό πρόσημο τελείωσε το Σαββατοκύριακο του αγώνα. Με προσωπικό καλύτερο γύρο αλλά και σταθερό γυρολόγιο, θεωρώ ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Η μοτοσυκλέτα ήταν άρτια προετοιμασμένη από τον μηχανικό μου Χρήστο Φράγκο.»

«Την Παρασκευή είχαμε ένα θέμα με τα ηλεκτρονικά αλλά χάρη στην άμεση ανταπόκριση της ομάδας όλα λύθηκαν. Το Σάββατο είχα καλό ρυθμό στον αγώνα και μπόρεσα να ακολουθήσω αναβάτες πιο έμπειρους από εμένα και να μάθω “μυστικά” μέσα στην πίστα.»

«Την Κυριακή δυστυχώς λόγο λάθος υπολογισμού στον καιρό από 3 site πρόγνωσης καιρού, επέλεξα λάθος γόμα στα ελαστικά και δυστυχώς δεν μπόρεσα να κινηθώ στον ρυθμό που επιθυμούσα δηλαδή πιο γρήγορα από το Σάββατο. Φεύγω από τις Σέρρες με περισσότερη εμπειρία και σταθερό γυρολόγιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με στηρίζουν!»

Χρήστος Φράγκος (Μηχανικός): « Ήταν ένα θετικό Σαββατοκύριακο για την ομάδα, γιατί ο στόχος μας είναι, κάθε φορά που βρισκόμαστε στην πίστα να κατεβαίνει ο χρόνος και να έχουμε σταθερό γυρολόγιο. Ο οδηγός μας Δημήτρης Βάμβας παρόλο τα προβλήματα της Παρασκευής κατάφερε να πάρει χρόνο και να βρεθεί στη σχάρα εκκίνησης και να διεκπεραιώσει τους 2 αγώνες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας στηρίζουν! Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο στο υπόλοιπο Ελληνικό πρωτάθλημα.»

Χορηγοί ομάδας:

• FRAGKOS ARP

• ARP ACADEMY

• KAWASAKI HELLAS

• RODAMOTO

• PIRELLI

• URIDE

• PERVOLARAKIS

• PAPASTAVROU SHOPS

• CFC CARBON FIBER CUSTOMS

*Δελτίο Τύπου Δημήτριου Βάμβα

Γκαλερί