Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
Δελτίο Τύπου

Ο 13 φορές Πρωταθλητής Enduro Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας Honda CRF480R , τερμάτισε 1ος Έλληνας και συγκέντρωσε 4 βαθμούς στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro Maxxis Greece που διοργανώθηκε στα Γρεβενά από τις 30 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου 2017.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά στην πόλη των Γρεβενών φιλοξενήθηκε και διοργανώθηκε ο 5ος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro με τη συμμετοχή όλων των εργοστασιακών ομάδων. Ο αγώνας αποτελούνταν από 1 Super Ειδική διαδρομή που διοργανώθηκε την Παρασκευή και από 6 γύρους τις επόμενες 2 ημέρες (Σάββατο 1 Ιουλίου και Κυριακή 2 Ιουλίου) συνολικού μήκους 130 χλμ. Κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, η υψηλή θερμοκρασία που ταλαιπώρησε τους αναβάτες αλλά και ο μεγάλος αριθμός θεατών σε όλες τις ειδικές διαδρομές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος που είχε κατακλύσει τις ειδικές διαδρομές επευφημούσε τον Έλληνα Πρωταθλητή ως εκπρόσωπο της Ελλάδος στον 5ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο μάλιστα στη σχεδίαση και κατασκευή της Super Ειδικής διαδρομής.

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας μία Honda CRF480R, συμμετοχή της εταιρίας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda moto στην Ελλάδα μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: “είμαι πολύ ευχαριστημένος για την απόδοση μου, παρόλες τις δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες εξαιτίας των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που διήρκησαν όλο το τριήμερο του αγώνα. Η μοτοσυκλέτα μου δούλεψε άψογα και μου έδωσε τη δυνατότητα να κινούμαι γρήγορα στα άλματα αλλά  και μέσα στο δάσος. Θεωρώ πολύ μεγάλη εμπειρία τη συμμετοχή σε ένα τέτοιο αγώνα που συμμετέχουν οι καλύτεροι αναβάτες των εργοστασιακών ομάδων. ”

Γκαλερί