Οργανωτικές αλλαγές στην ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Στα πλαίσια των ενεργειών για την περαιτέρω ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά, η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., ανακοινώνει οργανωτικές αλλαγές.

Την επίβλεψη και τον συντονισμό αναλαμβάνει ο κ. Ιάκωβος Αλμασίδης, με μεταπτυχιακές σπουδές Μηχανολόγου Μηχανικού και μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Τα καθήκοντα του After Sales & Operations Manager αναλαμβάνει ο κ. Δημήτρης Σιμιτζής. Ο κ. Σιμιτζής, με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα Operations & Logistics Management του Πανεπιστημίου Surrey, διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας με ειδίκευση στην Οργάνωση της Διοίκησης και στην Ανάπτυξη των Επιχειρήσεων.

Παράλληλα, τα καθήκοντα του Marketing & PR Manager αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Αλεξάκης. Ο κ. Αλεξάκης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα ομάδα Διοίκησης, εκφράζοντας παράλληλα την βεβαιότητα ότι με την εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις τους θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας και στην χάραξη της νέας της πορείας στην ελληνική αγορά.

*Δελτίο Τύπου Kawasaki Teomoto