Ολοήμερο Ride Day CSS στις 21 Μαΐου 2017

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η Ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL σας καλεί στο Ride Day τη Κυριακή 21 Μαΐου στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Το Ride Day αφορά όλους τους αναβάτες μοτοσικλετών, αποφοίτους του Σχολείου ή όχι, που θέλουν να εξασκήσουν τη τεχνική τους στην σιγουριά που προσφέρει το ασφαλές περιβάλλον της πίστας. Στη ημέρα αυτή της ελεύθερης προπόνησης, θα χωριστούμε σε 3 γκρουπ ανάλογα με την εμπειρία του αναβάτη και τη προσέλευση των συμμετεχόντων. Και φυσικά, οι εκπαιδευτές του Σχολείου, θα βρίσκονται παρόντες να σας επιβλέπουν και να απαντούν κάθε απορία σας γύρω από τη Τέχνη της Οδήγησης της Μοτοσικλέτας.

Κόστος συμμετοχής:

  • Τα 5 session, 60 ευρώ
  • Τα 3 session, 40 ευρώ
  • Το 1 session, 15 ευρώ

√ Δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (φόρμα και γάντια) με κόστος 15 ευρώ την ημέρα. Και πρέπει να γίνει κράτηση.

√ Δυνατότητα αγοράς των φωτογραφιών με κόστος 15 ευρώ.

Για κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα ή στο site της σχολής superbikeschool.gr καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Απαραίτητος Εξοπλισμός
  • Ενεργό δίπλωμα οδήγησης
  • Μοτοσικλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση, με καλά ελαστικά
  • Εξοπλισμός αναβάτη: Κράνος κλειστό (full face), μπότες μοτοσικλέτας, δερμάτινα γάντια μοτοσικλέτας και δερμάτινη φόρμα, ολόσωμη ή διαιρούμενη

Οι Υποστηρικτές του Σχολείου είναι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της HONDA στην Ελλάδα, τα ελαστικά BRIDGESTONE, τα κράνη Schuberth, οι φόρμες HELD και παντελόνια DRAGGIN JEANS. Τα ελαστικά μας τα προσέχει ο Δημήτρης Μιχελακάκης, το SUPERBMOTO ομορφαίνει τις μοτοσικλέτες μας, η e-NOVO προσέχει το ιντερνετική παρουσία μας, το Dirty Wash μας κρατά καθαρούς, η PROMAUTO-USAG μας παρέχει τα «σωστά» εργαλεία, ενώ το RIDER’s ART and CRAFT «μας ράβει». Τέλος, αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό ΜΟΤΟ ενώ για τη on-line πληροφόρηση υπεύθυνο είναι το Περιοδικό Μοτοσικλετιστικής Κίνησης on2wheels.gr.