Οι Toba και Atiratphuvapat στην ομάδα της Honda Asia για το 2017

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η ομάδα της Honda Asia ανακοίνωσε ότι ο Ιάπωνας αναβάτης Kaito Toba και ο Ταϊλανδός αναβάτης Nakarin Atiratphuvapat, θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Moto 3 για το 2017, ως επίσημοι αναβάτες.

Ο δεκαεξάχρονος Toba, ήταν ο πρώτος στο Asia Talent Cup Champion, που κέρδισε τον τίτλο το 2014. Το 2016 τερμάτισε τέταρτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στη Moto 3, με τρία βάθρα, συμπεριλαμβανόμενης μιας εντυπωσιακής νίκης στη Valencia, ενώ συμμετείχε και στο Red Bull MotoGP Rookies Cup λαμβάνοντας την πέμπτη θέση στην τελική κατάταξη με τρία βάθρα.

Ο εικοσάχρονος Nakarin, πήρε την τέταρτη θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος στο Asia Talent Cup το 2015, πετυχαίνοντας δύο νίκες στις Διεθνείς πίστες Chang και Sepang. Επίσης συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στη Moto 3 για το 2016.

Ο Tadayuki Okada  Team Manager δήλωσε:

«Τη σεζόν 2017, θα παρατάξουμε στην ομάδα μας τον νεαρό Ιάπωνα Kaito Toba και τον Ταϊλανδό Nakarin Atiratphuvapat. Έχοντας ολοκληρώσει τη δοκιμή στη Valencia, στα μέσα Νοεμβρίου, έχουμε ήδη επιβεβαιώσει τις αξιόλογες δυνατότητές τους. Για να κάνουν έναν καλό αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Moto 3, θα πρέπει να αξιοποιήσουν τις οδηγικές του ικανότητες, την αποφασιστικότητα και την σωματική τους δύναμη. Η ομάδα της Honda Asia θα προετοιμάσει τους νέους αναβάτες, καθώς η σεζόν 2017 ξεκινά σύντομα.»

Ο Kaito Toba δήλωσε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Moto 3. Ο πραγματικός ανταγωνισμός, στην αγωνιστική μου καριέρα θα ξεκινήσει από εδώ. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά είμαι έτοιμος ν΄ αντιμετωπίσω αυτήν την νέα πρόκληση. Θα βάλω τα δυνατά μου για δείξω όλες τις δυνατότητές μου.»

Ο Nakarin Atiratphuvapat δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Moto 3 και θα συναγωνιστώ με τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου. Θα χρησιμοποιήσω αυτήν την ευκαιρία για να βελτιώσω τις οδηγικές μου ικανότητες και έχω θέσει ως στόχο την νίκη στο Rookie of the Year.  Πιστεύω ότι αυτή είναι μια υπέροχη ομάδα, με μεγάλη εμπειρία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και αυτό μου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.»

Συντάκτης: Δ.Ν.