Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Δεύτερος o Κωνσταντίνος στον φιλικό αγώνα στην Ισπανία που έγινε στην ιδιωτική πίστα και ακαδημία της Hawkers Motorsport με Yamaha YZ 65cc Supermoto edition by Fragkos ARP.

Μια εβδομάδα προπόνησης και με αρκετούς  καθημερινούς αγώνες ανάδειξε  με δεύτερο καλύτερο χρόνο στην δεύτερη θέση τον Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος με Yamaha YZ65cc έναντι Ισπανού οδηγού με  Husqvarna SM 85cc.

Πέμπτο χρόνο  και με καθημερινή βελτίωση με IMR SM ο Γιώργος Φράγκος έδειξε πως μπορεί να αντεπεξέλθει στον υψηλό ανταγωνισμό.

Οι Έλληνες πιλότοι μας δήλωσαν:

Ήμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο και ευχαριστημένοι με την προπόνηση που κάνουμε στην αγωνιστική ακαδημία ARP.

Η συνεργασία που υπάρχει της Hawkers motorsport με  την ARP racing academy μας δίνει την δυνατότητα να ακολουθούμε το ίδιο προπονητικό πρόγραμμα με τους Ισπανούς και να βρισκόμαστε σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο.

Ευχαριστούμε την Medisalus ( ιδιωτικό πολυιατρείο) που φροντίζει για τις απαραίτητες εξετάσεις μας και την βοήθεια στο να έρθουμε στην Ισπανία.

Την Yamaha Racing  Hellas για την υποστήριξη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αθλητικό σύλλογο Πήγασο που θα μεριμνήσει  για την επίσκεψη του Ισπανού εκπαιδευτή και Director της Hawkers Motorsport στις 24/25 και 26 Αυγούστου για ολοήμερο σεμινάριο στον προπονητικό χώρο του συλλόγου.

*Δελτίο Τύπου IMR Greece

Γκαλερί