Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Συναγωνισμός στο έπακρο στον 1ο Αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ – ΜΕΓΑΡΑ, που έγινε την Κυριακή 2 Απριλίου στην πίστα των Μεγάρων, στα πλαίσια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας της Αθλητικής ΜΟΤοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Οι πολλοί θεατές που βρέθηκαν στην πίστα, με τον καιρό να είναι ιδανικός για αγώνες, απόλαυσαν θέαμα με τους καλύτερους Έλληνες οδηγούς να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στους Αγώνες των 5 κατηγοριών.

Στην κατηγορία Superbike, των μοτοσικλετών 1000-1200cc, o περσινός Πρωταθλητής Σάκης Συνιώρης τερμάτισε πρώτος, ένα δέκατο του δευτερολέπτου μπροστά από τον Χάρη Παρασκευόπουλο. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Μαρκεσίνης.

Στην κατηγορία Supersport o Άλεξ Παπαγεωργίου έδωσε φοβερή μάχη με τον Μιχάλη Κουτσουμπό και τον 17χρονο Δημήτρη Καρακώστα και οι τρεις τους ανέβηκαν στο βάθρο με αυτήν τη σειρά.

Στην κοινή κατηγορία Racing/SS300 ο περσινός Πρωταθλητής Λέανδρος Ντότσικας και ο Γιώργος Κίτσος έδωσαν μάχη για αρκετούς γύρους με τελική επικράτηση του πρώτου. Λίγο πίσω τους και πρώτος από τις μοτοσικλέτες της Superspot 300 o νεαρός Βασίλης Κορωνάκης ήταν εντυπωσιακός.

Στην κατηγορία ΝΕΟΙ οδηγοί, ο Νότης Παπαπαύλου πήρε τη νίκη, μπροστά από τους Κυριάκο Λιούτα και Γιάννη Χάλαρη.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ που απευθύνεται κυρίως σε οδηγούς με μικρή εμπειρία ο Μιχαήλ Κυδωνάκης πήρε τη νίκη, μπροστά από τους Σταύρο Αδάνογλου και Κωνσταντίνο Δούκα.

Τις σπουδαίες μάχες στις κύριες κατηγορίες του Πρωταθλήματος, την Superbike (SBK) & Supersport (SSP) παρακολούθησαν πολλοί φίλοι των Αγώνων στην τηλεόραση στην COSMOTE TV, η οποία προβάλει σε επανάληψη τον Αγώνα και τις επόμενες μέρες.