Νιώστε ελεύθεροι με μία Harley Davidson Sportster

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η προσωπική σας ελευθερία είναι πολύ σημαντική για εμάς. Για αυτό και φροντίζουμε να σας φέρουμε πιο κοντά στην Harley-Davidson® των ονείρων σας. Με κάθε αγορά καινούριου Sportster® από τη γκάμα των Dark Custom™ σας προσφέρουμε δώρα αξίας από 400 έως 600 ευρώ, ανάλογα με τη μοτοσικλέτα που θα επιλέξετε.

Για την XL883N Iron 883™, και την την XL1200X Forty-Eight®, τα δώρα, μας είναι η σέλα συνεπιβάτη, τα μαρσπιέ συνεπιβάτη και το κόστος εργασίας τοποθέτησής τους έτσι ώστε να μοιράζεσαι την ελευθερία όποτε το επιθυμείς.

Για την XL1200CX Roadster™, το δώρο μας, είναι το σύστημα ένδειξης βενζίνης σε ειδική LED οθόνη που τοποθετείται στην τρόμπα του φρένου στα δεξιά του τιμονιού και αποτελεί μιά κομψή και πρακτική πινελιά για το καινούριο σας Roadster.

Make it loud!

Μαζί με τα παραπάνω δώρα, μπορείτε να επωφεληθείτε και από την ειδική έκπτωση -50% στις εξατμίσεις Screamin’ Eagle® και να δώσετε στο καινούριο σας Dark Custom™ Sportster το χαρακτηριστικό ήχο της Harley-Davidson®, όπως ξέρουμε και αγαπάμε από το 1903, με τιμές που ξεκινούν από μόλις 390€ (η τιμή περιλαμβάνει τελικά εξατμίσεων Screamin’ Eagle® στην επιλογή χρωμίου).

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσικλετών και για παραγγελίες έως 31/12/2016.