Νέο Yamaha D’elight MY21.(+Video)

Το νέο D’elight: Κινηθείτε εύκολα

Με ολοκαίνουργια unisex σχεδίαση και οικονομικό όσο και αθόρυβο κινητήρα 125 κ.εκ. προδιαγραφών EU5, το νέο D’elight είναι σχεδιασμένο για άντρες και γυναίκες με πολυάσχολο τρόπο ζωής που χρειάζονται ένα στυλάτο, προσιτό και εύκολο στη χρήση scooter, για τις καθημερινές μετακινήσεις τους στην πόλη.

Κινητήρας Blue Core 125 κ.εκ. προδιαγραφών EU5

Αυτό που καθιστά το D’elight ιδανικό για αστικές μετακινήσεις είναι ο εκπληκτικά αθόρυβος και οικονομικός κινητήρας 125 κ.εκ., ο οποίος το 2021 γίνεται απόλυτα συμβατός με τις προδιαγραφές EU5. Χάρη στην τεχνολογία αιχμής Blue Core της Yamaha που εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση, ο νέος κινητήρας παράγει τη μέγιστη ροπή του μόλις στις 5.000 σ.α.λ., σημαντικά χαμηλότερα σε σύγκριση με άλλα scooter της κατηγορίας του.

Σε συνδυασμό με το απίστευτα χαμηλό βάρος του D’elight, ο κινητήρας ενισχύει την εξαιρετική αναλογία ισχύος/βάρους, παρέχοντας δυναμική και άμεση επιτάχυνση και καθιστώντας αυτό το νέο unisex scooter, έναν από τους ταχύτερους και πιο οικονομικούς τρόπους μετακίνησης στην πόλη. Ταυτόχρονα, επειδή η μέγιστη ροπή του κινητήρα παράγεται σε πολύ χαμηλότερες στροφές συγκριτικά με άλλα scooter, το D’elight προσφέρει πιο ξεκούραστη και απολαυστική οδήγηση.

Νέα unisex εξωτερική σχεδίαση

Για το 2021, το νέο D’elight αποκτά μοντέρνα unisex σχεδίαση με πιο στρογγυλεμένο προβολέα, καθώς και χωνευτά φλας και φως θέσης στο φέρινγκ. Το ανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα του φέρινγκ παρέχει εξαιρετική προστασία από τον αέρα, ενώ το ευρύχωρο, επίπεδο δάπεδο εξασφαλίζει άνετη θέση οδήγησης και εύκολη πρόσβαση.

 

Το ελαφρύτερο στην κατηγορία του

Με βάρος μόλις 101 κιλά με καύσιμο και λάδι, το νέο D’elight είναι το πιο ελαφρύ scooter στην κατηγορία του, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία από δίκυκλο. Αυτό το εξαιρετικά χαμηλό βάρος προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως αυξημένη ευελιξία, ιδιαίτερα σε πυκνή κυκλοφορία στην πόλη με συχνές στάσεις και εκκινήσεις, αλλά και εύκολη στάθμευση στο κεντρικό σταντ.

Τεχνολογία κινητήρα Start & Stop

Για το 2021, το νέο D’elight εφοδιάζεται με την πλέον σύγχρονη κατ’ επιλογήν τεχνολογία κινητήρα Start & Stop. Όταν ενεργοποιηθεί, το σύστημα Start & Stop σβήνει αυτόματα τον κινητήρα κάθε φορά που το σκούτερ σταματά σε φανάρια ή διασταυρώσεις για να ελαχιστοποιηθεί η ρύπανση του περιβάλλοντος και να αυξηθεί η οικονομία καυσίμου. Το σύστημα ανάβει πάλι τον κινητήρα, αμέσως μόλις ο οδηγός απελευθερώσει το φρένο και ανοίξει το γκάζι.

Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα

Το D’elight διαθέτει έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, που το κάνει ιδανικό για την καθημερινή μετακίνηση. Η άνετη διπλή σέλα ξεκλειδώνει αποκαλύπτοντας τον αδιάβροχο αποθηκευτικό χώρο που είναι αρκετά μεγάλος για ένα κράνος full-face. Και αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα μοντέλα της κατηγορίας που έχουν αυτή τη δυνατότητα. Ο χώρος αυτός είναι ιδανικός για την ασφαλή μεταφορά διαφόρων προσωπικών αντικειμένων ή άλλων που σχετίζονται με τη δουλειά ή με τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Εμπρός τροχός 12 ιντσών

Το νέο D’elight διαθέτει εμπρός τροχό 12 ιντσών, που συμβάλλει στην εξαιρετική ευελιξία σε αστικό περιβάλλον. Οι τροχοί αλουμινίου 6 μπράτσων ελαχιστοποιούν το μη αναρτώμενο βάρος και συγκαταλέγονται στα χαρακτηριστικά που καθιστούν αυτό το scooter το ελαφρύτερο στην κατηγορία του, ενώ το εμπρός ελαστικό 90/90-12 και το πίσω 100/90-10 παρέχουν εκπληκτική πρόσφυση.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ D’elight

• Κινητήρας Blue Core 125 κ.εκ. προδιαγραφών EU5 – αυξημένη οικονομία καυσίμου, φιλικότερος προς το περιβάλλον

• Εξαιρετική οικονομία καυσίμου: Ενεργό Start & Stop: 1,8 λίτρα/100 χλμ.

• Χαμηλές εκπομπές CO²: Ενεργό Start & Stop: 42γρ./χλμ.

• Μοντέρνα εξωτερική σχεδίαση με απήχηση σε ευρύ κοινό

• Κατ’ επιλογήν τεχνολογία κινητήρα Start & Stop

• Το πιο ελαφρύ στην κατηγορία του, για ευελιξία και εύκολη στάθμευση

• Αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, βολικός για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη

• Νέος στρογγυλός προβολέας και μεγαλύτερα όργανα LCD με αναλογικό κοντέρ

• Εμπρός τροχός 12 ιντσών για ευελιξία και ακρίβεια στον χειρισμό

• Χωνευτά φλας και φως θέσης στο φέρινγκ

• Νέα βοηθητική λαβή για εύκολο παρκάρισμα

• Δυνατότητα οδήγησης με δίπλωμα κατηγορίας Β*

*Ενδεχομένως να ισχύουν περιορισμοί ανά χώρα βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας

Γνήσια Αξεσουάρ Yamaha και εξοπλισμός αναβάτη

Η Yamaha έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ για το νέο D’elight, που δίνει στους αναβάτες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το αποκλειστικό scooter τους, όπως ταιριάζει στον τρόπο ζωής και τις απαιτήσεις τους. Η Yamaha βρίσκεται επίσης, στη διαδικασία δημιουργίας μιας νέας σειράς εξοπλισμού για οδήγηση στην πόλη, για τους αναβάτες των μοντέλων Urban Mobility. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Οι τιμές διαφέρουν ανά χώρα. Επικοινωνήστε με το διανομέα της Yamaha στη χώρα σας για αναλυτικές πληροφορίες. Το D’elight θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Επίσημων Συνεργατών Yamaha, από τον Δεκέμβριο του 2020.

Χρώματα

D’elight – Pearl White, Power Black, Lava Red

*Δελτίο Τύπου Yamaha (Motodynamics)

Γκαλερί
A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com