Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
Δελτίο Τύπου Piaggio

ΤΟ MEDLEY SPECIAL EDITION ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ PIAGGIO MEDLEY, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΔΡΟΨΥΚΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ iGET ΣΤΑ 125 ΚΑΙ 150 CC, ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ 4 ΒΑΛΒΙΔΩΝ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ.

ΤΟ MEDLEY SPECIAL EDITION ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ, ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ PIAGGIO MEDLEY: ΣΥΣΤΗΜΑ START & STOP, ABS, ΦΩΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED, ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ.

Η οικογένεια του Piaggio Medley εμπλουτίζεται με μια νέα – ακόμα πιο τολμηρή – έκδοση. Παρουσιάζεται η έκδοση Medley Special Edition! Τον σπορ χαρακτήρα του Medley Special Edition υπογραμμίζουν οι γυαλιστερές μαύρες ζάντες, οι λεπτομέρειες όπως η μαύρη σχάρα και τα ειδικά γραφικά, στα οποία εναλλάσσονται λεπτομέρειες σε μπλε electric χρώμα με φινιρίσματα σε carbon όψη. Η σέλα γίνεται ακόμη πιο εκλεπτυσμένη χάρη στη νέα επένδυση και τις ραφές σε μπλε χρώμα. Το Piaggio Medley 125/150 Special Edition διατίθεται στον γκρι ματ χρωματισμό “Grigio Titanio”.

Τιμές

Το Piaggio Medley Special Edition είναι διαθέσιμο στις παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής:

Medley Special Edition 125 ABS 2.920 €

Medley Special Edition 150 ABS 3.050 €

Επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Piaggio για να δείτε από κοντά το νέο Medley SE και να ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.