Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
Δελτίο Τύπου

Επιστροφή στους ρυθμούς της πόλης με τη νέα streetsmart συλλεκτική έκδοση του bestseller μοντέλου BX 125 και δώρο ένα Skateboard Brixton.

Κάθε μοτοσυκλέτα Brixton είναι μοναδική, όπως κάθε αναβάτης που την οδηγεί. Η φιλοσοφία της εταιρείας για ξεχωριστό, προσωπικό στυλ στην καθημερινή μετακίνηση περνάει σε άλλο επίπεδο με τη νέα συλλεκτική έκδοση SK8.

Η έκδοση SK8 θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 444 μοτοσυκλετών παγκοσμίως. Κάθε μοτοσυκλέτα είναι αριθμημένη, με ειδικό Serial Number που αναγράφεται στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας.

Η έκδοση είναι διαθέσιμη σε ιδιαίτερο χρωματισμό, με οριζόντια διχρωμία Καφέ/Μπεζ στο ρεζερβουάρ, τα πλαϊνά καλύμματα και το κάλυμμα του προβολέα, δερμάτινη σέλα σε χρώμα Mocca και ασορτί grips, μαύρο ματ τελικό εξάτμισης και μπροστινό φτερό.

Με scrambler τιμόνι και προστατευτικό κάλυμμα προβολέα, καθώς και κλασική “burnfree” επένδυση του λαιμού της εξάτμισης, το BX 125 SK8 διαθέτει μοναδικό στυλ που θυμίζει custom δημιουργίες.

Το μοντέλο φέρει τον πλούσιο, standard εξοπλισμό του BX 125:

 -Euro 4 μονοκύλινδρο, αερόψυκτο, injection κινητήρα 125cc, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (2,7 l /100 km)

-Σύστημα Συνδυασμένης Πέδησης CBS με δίσκους εμπρός και πίσω

-LED φώτα ημέρας, οπισθοπορείας και φλας

-Κεντρικό και πλαϊνό stand

-Ρεζερβουάρ 14 L

-Θύρα USB

-Ψηφιακό πίνακα οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο

Επιπλέον, στην έκδοση SK8, περιλαμβάνεται ως δώρο ένα μοναδικό skateboard (και η βάση μεταφοράς του), με την υπογραφή της Brixton.

Η έκδοση BX 125 SK8 είναι διαθέσιμη στην τιμή των 2.689 €, σε πολύ περιορισμένο αριθμό κομματιών.

Προλάβετε και κάντε δική σας μία από τις συλλεκτικές μοτοσυκλέτες! Επικοινωνήστε σήμερα στο 210 3410684 / info@teomoto.gr, ή επισκεφτείτε το site www.brixton-motorcycles.com για να αναζητήσετε τον κοντινότερο σε εσάς έμπορο Brixton.