Νέο Athensville Scrambler 125

Κλασικό & Scrambler

Υψηλών Προδιαγραφών & Προσιτό

Η Euro Motors παρουσίασε πρόσφατα το νέο μοντέλο, Scrambler, της σειράς κλασσικών μοτοσυκλετών ATHENSVILLE. Το ATHENSVILLE Scrambler είναι πολύ καλά εξοπλισμένο, έχει custom εμφάνιση και φέρει μονοκύλινδρο κινητήρα 125 κ. εκ., τύπου Suzuki GN, με απόδοση 14 ίππους στις 9500 σ.α.λ.

Το ATHENSVILLE Scrambler έχει ένα πραγματικά εντυπωσιακό ανεστραμμένο πιρούνι με δυνατότητα ρύθμισης προφόρτισης, κάτι που ισχύει και για το μονό πίσω αμορτισέρ, το οποίο φέρει και μοχλικό σύστημα στήριξης. Στα φρένα δύο «wave» δίσκοι μπροστά και πίσω αναλαμβάνουν την πέδηση, ενώ το σύστημα CBS (συνδυασμένα φρένα) προσθέτει πόντους στην ασφάλεια.

Η εμφάνιση του ATHENSVILLE Scrambler θυμίζει custom made κατασκευή, με το κλασικού σχήματος ρεζερβουάρ να συνεισφέρει περισσότερο στο ρετρό ύφος. Επιπλέον, είναι Euro 4, έχει εξάτμιση τύπου supertramp, προστατευτική ποδιά στον κινητήρα, τάπα που κλειδώνει, το πίσω φως είναι LED και έχει πλήθος άλλων χαρακτηριστικών τα οποία, μαζί με το χαμηλό κόστος χρήσης, θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό αναβάτη. To ρεζερβουάρ της είναι14,6 λίτρων και η μοτοσυκλέτα παραδίδεται με ελαφρυά «τακουνάτα» διπλής χρήσης (χωμάτινα–δρόμου) ελάστικά. Το ATHENSVILLE Scrambler ζυγίζει 118 κιλά, έχει άδεια για 2 άτομα και η τιμή του διαμορφώνεται στα 2.480 Ευρώ.

ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ 9,  Αθήνα

www.euromotors.gr

*Δελτίο Τύπου Euro Motors

Γκαλερί
A blog about Wordpress design, development , Software and inspiration http://themesharebd.blogspot.com