Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μοτοσικλέτας BMW ALL IN RIDE.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Καινοτομία και προνομιακοί όροι στη χρηματοδότηση μοτοσικλέτας από την BMW Financial Services. Η απόκτηση μοτοσικλέτας BMW γίνεται πλέον πραγματικότητα με ευκολία, σιγουριά και ευελιξία, χάρη στο νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μοτοσικλέτας BMW ALL IN RIDE.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, που σχεδίασε και προσφέρει ειδικά για τους Έλληνες λάτρεις της μοτοσικλέτας η BMW Financial Services, εξασφαλίζοντας για 3 χρόνια:

  • 4,3% προνομιακό σταθερό επιτόκιο χρηματοδότησης (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975).
  • Ασφάλιση με τις πιο ολοκληρωμένες καλύψεις, συμπεριλαμβανομένης και εγγύησης αξίας της μοτοσικλέτας, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης της να λάβει ως επιπλέον αποζημίωση τη διαφορά μεταξύ της αξίας αγοράς της μοτοσικλέτας και της τρέχουσας εμπορικής αξίας τη στιγμή της ζημιάς.
  • Πλήρες πακέτο υπηρεσιών BMW Motorrad που περιλαμβάνει Service Inclusive με όφελος έως €650, 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 3 χρόνια οδική βοήθεια BMW Motorrad Mobile Care.

Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση της διάρκειας των 3 ετών του προγράμματος BMW ALL IN RIDE, απομένει μία τελευταία μεγάλη δόση, έτσι ώστε ο αγοραστής της μοτοσικλέτας να αποφασίσει εάν επιθυμεί:

  • Να ανταλλάξει την μοτοσικλέτα του με ένα νέο μοντέλο στον Επίσημο Έμπορο της BMW Motorrad, κατόπιν συμφωνίας.
  • Να εξοφλήσει την τελευταία δόση και να διατηρήσει στην κατοχή του τη μοτοσικλέτα του.
  • Να επιμηκύνει τη διάρκεια χρηματοδότησής της τελευταίας μεγάλης δόσης, με απλή διαδικασία και χωρίς επιπρόσθετα έξοδα.

Το πρόγραμμα ισχύει για Μοντέλα 2019 (Μοτοσικλέτες παραγωγής από τον Αύγουστο 2018 και μετά).

Περισσότερες πληροφορίες για το BMW ALL IN RIDE είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα:

https://www.bmw-motorrad.gr/el/service/financial-service/AllinRide.html

*Δελτίο Τύπου BMW Motorrad