Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Αποκλειστικές, υπερπολυτελείς εκδόσεις εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής. Με την κυκλοφορία των νέων αποκλειστικών προτάσεων Triumph Factory Custom για το 2019, η Triumph προσφέρει μια στιγμή ορόσημο για τον Βρετανικό custom σχεδιασμό, με μια σειρά υπερ-πολυτελών μοτοσυκλετών περιορισμένης έκδοσης.

Κάθε μοτοσυκλέτα TFC θα ενσωματώνει την απόλυτη κορυφή custom σχεδιασμoύ Triumph, με μοναδικό επίπεδο βελτιωμένης απόδοσης, τεχνολογίας, μηχανικής, προδιαγραφών και φινιρίσματος.

Η νέα σειρά ξεκινά με την πανέμορφη, ισχυρότερη, ελαφρύτερη και ακόμα υψηλότερων προδιαγραφών Thruxton TFC και με έναν υπαινιγμό για το τι θα ακολουθήσει με την εκπληκτική concept Rocket TFC.

• Νέες προτάσεις Triumph Factory Custom

ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ

o Κομψά σχεδιασμένα νέα μοντέλα με μοναδική κατασκευή

o Κάθε μοντέλο περιορίζεται σε μόνο 750 κομμάτια παγκοσμίως, αριθμημένα ξεχωριστά και δεν θα κατασκευαστούν ξανά.

ΑΛΗΘΙΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ

o Η απόλυτη κορυφή του σχεδιασμού και της μηχανoλογίας Triumph

o Κάθε μια με το δικό της μοναδικό υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, προδιαγραφών και φινιρίσματος.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΕΣ

o Καθορισμός νέου σημείου αναφοράς ως προς την ποιότητα, με εξαιρετικό επίπεδο custom λεπτομερειών

o Προσεκτικά κατασκευασμένες για να είναι οι πιο όμορφες Triumph που φτιάχτηκαν ποτέ.

• Thruxton TFC – Η νέα απόλυτη σπορ κλασική

o 750 αριθμημένες εκδόσεις με λογότυπα TFC

o Ελαφρύτερη και κατά 10 ίππους ισχυρότερη από την Thruxton R

o 115 Nm ροπής @ 4,850 σ.α.λ.

o Κορυφαίες προδιαγραφές που θέτουν νέα στάνταρ, και συμπεριλαμβάνουν:

  • Πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις Öhlins
  • Ακτινική τρόμπα Brembo και ρυθμιζόμενη μανέτα φρένου
  • Ελαστικά Metzeler Racetec RR αγωνιστικών προδιαγραφών.
  • Τελικά τιτανίου Vance & Hines με καπάκια από ανθρακόνημα.

o Υψηλής ποιότητας custom φινίρισμα και λεπτομέρειες, που συμπεριλαμβάνουν εκπληκτικά μέρη από ανθρακόνημα και κατεργασμένη άνω γέφυρα τιμονιού με πλάκα αρίθμησης μοντέλου TFC.

o Εξατομικευμένο πακέτο παράδοσης μοτοσυκλέτας TFC που περιλαμβάνει εξατομικευμένο βιβλίο και υπογεγραμμένη επιστολή αυθεντικότητας.

• Concept Rocket TFC

o Η ιδέα για το επόμενο μοντέλο TFC είναι μια ολοκαίνουργια TFC Rocket

o Ο μεγαλύτερος κινητήρας παραγωγής στον κόσμο, μεταμορφώθηκε, η απόλυτη μοτοσικλέτα

o Πλήρεις λεπτομέρειες και παρουσίαση θα ακολουθήσουν την 1η Μαΐου του 2019.

ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ TRIUMPH FACTORY CUSTOM

Η παρουσίαση της Triumph Factory Custom αντικατοπτρίζει την απαράμιλλη επίδραση της Triumph στην custom σκηνή, η οποία πηγάζει από το μοναδικό πάθος και την τεχνογνωσία που ζει μέσα στην Triumph. Αυτό είναι ένα πάθος που έχει αποδειχθεί πολλές φορές με μια σειρά από μοναδικές μοτοσυκλέτες που δημιουργήθηκαν μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση χώρο εντός του εργοστασίου. Από μεμονωμένες custom μοτοσυκλέτες «πρεσβευτές», μέχρι μοτοσυκλέτες που πρωταγωνίστησαν σε ταινίες και σε αγώνες, από μοτοσυκλέτες εκτός δρόμου, πίστας έως και dragster, όλες επιδεικνύουν το παγκόσμιας κλάσης ταλέντο της ομάδας custom κατασκευών του εργοστασίου.

Με τη γένεση του πρότζεκτ TFC που προέρχεται από τις Triumph TFC Bobber και TFC Scrambler του 2014, η παρουσίαση του πρώτου μοντέλου TFC που είναι διαθέσιμο στους αναβάτες παγκοσμίως σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας πραγματικά ιδιαίτερης σειράς. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τις πιο όμορφες, αποκλειστικές και επιθυμητές Triumph που φτιάχτηκαν ποτέ, με περισσότερα μοντέλα TFC να βρίσκονται προ των πυλών.

Κάθε μία από τις αριθμημένες υπερπολυτελείς εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής που θα κυκλοφορήσουν θα διαθέτει τεχνολογία και εξοπλισμό υψηλότερου επιπέδου, καλύτερες επιδόσεις και custom σχεδιασμό με κορυφαίο επίπεδο λεπτομέρειας και φινιρίσματος.

THRUXTON TFC

Η ΝΕΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΠΟΡ ΚΛΑΣΙΚΗ

Σπάνια. Πανέμορφη. Ιδιαίτερη.

Με ακόμα περισσότερο στυλ, δύναμη και απόδοση, η απίστευτη νέα Thruxton TFC ανεβάζει τον πήχη ώστε να γίνει η απόλυτη σπορ κλασική, και η νέα κορυφή στη θρυλική σειρά Thruxton.

Σπάνιo, όμορφo και πραγματικά ξεχωριστό, αυτό το απίστευτο πρώτο μοντέλο παραγωγής TFC αποτελεί ότι καλύτερο υπάρχει από Βρετανική μηχανολογία, λεπτομέρεια και φινίρισμα. Αυτό το υπερ-σπάνιο μοντέλο που δεν θα παραχθεί ξανά προσφέρει περισσότερα από κάθε άποψη.

Εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής

Με μόνο 750 κομμάτια να πωλούνται παγκοσμίως, η Thruxton TFC θα είναι το πιο αποκλειστικό και επιθυμητό μοντέλο Modern Classic της Triumph. Διαθέτοντας λογότυπα TFC και όργανα με χρυσές λεπτομέρειες, καθώς και μια όμορφη ατομικά αριθμημένη πλάκα στην επάνω γέφυρα του μπροστινού, η κάθε μια θα είναι εντελώς μοναδική και δεν θα επαναληφθεί ποτέ.

Κάθε ιδιοκτήτης Thruxton TFC θα λάβει επίσης ένα ειδικά προσαρμοσμένο πακέτο παράδοσης TFC, μοναδικό για τη μοτοσυκλέτα του, με μια αριθμημένη επιστολή υπογεγραμμένη από τον Nick Bloor, διευθύνων σύμβουλο της Triumph, ένα εξατομικευμένο custom βιβλίο και μια πανέμορφη κουκούλα προστασίας Thruxton TFC.

Με πολυτελές custom φινίρισμα και εκπληκτικές λεπτομέρειες

Η νέα Thruxton TFC διαθέτει μοναδικά όμορφα μέρη από ανθρακόνημα, συμπεριλαμβανομένου ενός εκπληκτικού ενιαίου φέρινγκ, ενός εμπρός φτερού, ενός κοκοβιού, προστατευτικών πτέρνας και καπακιών εξάτμισης. Επιπλέον εξαιρετικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν κατεργασμένη αλουμινένια επάνω γέφυρα μπροστινού με λογότυπο TFC, βουρτσισμένα νίκελ κέντρα καθρεφτών, φιμέ ζελατίνα, όμορφη πίσω σέλα με ιδιαίτερη ραφή, και τάπα λαδιού από κατεργασμένο αλουμίνιο.

Όλα αυτά έρχονται στην κορυφή ενός πλήθους πανέμορφων μαύρων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων ανοδιωμένων πολύ-ακτινωτών τροχών, των μαύρων ελατηρίων Öhlins με μαύρα αυτοκόλλητα, των μαύρων καπακιών κινητήρα και της μαύρης ουράς. Ως τέλειο συμπλήρωμα στις μαύρες λεπτομέρειες και στο πραγματικό ανθρακόνημα, η Thruxton TFC είναι διαθέσιμη σε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό χρώμα – ένα διακριτικό Carbon Black, με βουρτσισμένες λεπτομέρειες στα προστατευτικά γονάτων, και χειροποίητες χρυσές ρίγες. Αυτά τα χρυσά στοιχεία εκτείνονται σε ολόκληρη τη μοτοσυκλέτα, από τις χρυσές γραμμές του φέρινγκ, τις χρυσές λεπτομέρειες στα λογότυπα, τα όργανα και το μοναδικό κλειδί, ακόμη και την custom στυλάτη χρυσή αλυσίδα.

Η Thruxton TFC διατηρεί επίσης όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της Thruxton, όπως η flip-top τάπα ρεζερβουάρ Monza, τα δίδυμα σώματα ψεκασμού με τις βουρτσισμένες εισαγωγές, τα μαρσπιέ από Daytona R και το ανοδιωμένο ψαλίδι από βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Περισσότερη ισχύς και ροπή από σημαντική αναβάθμιση κινητήρα

Η νέα Thruxton TFC επιτυγχάνει απίστευτη αύξηση ισχύος 10PS σε σχέση με τη στάνταρ Thruxton R. Αυτό επιτυγχάνεται με σημαντικές αναβαθμίσεις του κινητήρα, συμπεριλαμβανομένων πλήθους ελαφρύτερων μερών κινητήρα, εμβόλων υψηλής συμπίεσης και αναθεωρημένων θυρών και προφίλ εκκεντροφόρου. Μαζί με την υψηλότερη ισχύ, η Thruxton TFC προσφέρει επίσης μια απίστευτα υψηλή ροπή  χαμηλά και σε ολόκληρη την περιοχή στροφών, φτάνοντας στα 115Nm.

Υπάρχει επίσης ένα μοναδικό σύστημα εξατμίσεων μόνο για την Thruxton TFC, με τελικά τιτανίου Vance & Hines και καπάκια από ανθρακόνημα, με ένα μοναδικό λογότυπο χαραγμένο με λέιζερ.

Κορυφαίες για την κατηγορία προδιαγραφές

Σημαντικές εξοικονομήσεις βάρους σε διάφορα μέρη της μοτοσυκλέτας καθιστούν την Thruxton TFC πέντε κιλά πιο ελαφριά από την Thruxton R για ακόμα πιο δυναμική και ευέλικτη οδήγηση – αυτό επιτυγχάνεται από βελτιώσεις εξαρτημάτων του κινητήρα, τα μέρη από ανθρακόνημα, τις αλουμινένιες ράγες βάσης κινητήρα, και μια ελαφρύτερη μπαταρία.

Εκτός από την εξοικονόμηση βάρους, η Thruxton TFC έχει επίσης κορυφαίες για την κατηγορία προδιαγραφές και εξοπλισμό, με πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο μπροστινό Öhlins NIX30 και πλήρως ρυθμιζόμενα αμορτισέρ Öhlins πίσω με ξεχωριστά δοχεία με αλουμινένιους μηχανισμούς ρύθμισης.

Υπάρχουν επίσης υψηλών προδιαγραφών 4-έμβολες ακτινωτές μονομπλόκ δαγκάνες Brembo M4.34 με δίδυμους πλευστούς μπροστινούς δίσκους Brembo, παρέχοντας εξαιρετική δύναμη φρεναρίσματος, καθώς και μοναδικών αγωνιστικών προδιαγραφών ελαστικά Metzeler Racetec RR με εξαιρετική πρόσφυση. Οι υψηλές προδιαγραφές συνεχίζονται με ακτινική τρόμπα Brembo και ρυθμιζόμενη μανέτα φρένου MCS και όμοια μανέτα συμπλέκτη.

Υψηλότερη επίπεδο δυνατοτήτων

Το επίπεδο της τεχνολογίας που επικεντρώνεται στον αναβάτη είναι επίσης ανεβασμένο, με τρία αναβαθμισμένα προγράμματα οδήγησης μοναδικά για τη Thruxton TFC (βροχής, δρόμου και σπορ), τα οποία τώρα προσαρμόζουν τον χάρτη του γκαζιού, τις ρυθμίσεις του ABS και του ελέγχου πρόσφυσης για να ταιριάζουν καλύτερα στις συνθήκες οδήγησης ή στις προτιμήσεις του αναβάτη. Αυτό ενεργοποιείται μέσω του τελευταίας γενιάς ride by wire, το οποίο προσφέρει βελτιωμένη επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, ασφάλεια και έλεγχο.

Για βελτιωμένη ορατότητα, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, η Thruxton TFC διαθέτει παντού φωτισμό LED, συμπεριλαμβανομένου προβολέα 7 ιντσών με τον χαρακτηριστικό φωτισμό ημέρας, συμπαγών φλας LED και οπίσθιων φώτων.

Η μοτοσυκλέτα είναι επίσης εξοπλισμένη με ABS και έλεγχο πρόσφυσης για μέγιστη ασφάλεια και έλεγχο – και τα δύο τοποθετημένα διακριτικά, διαθέτοντας άριστη απόκριση. Ο υποβοηθούμενος συμπλέκτης, βελτιστοποιημένος για να μειώσει την απαιτούμενη από τον αναβάτη, καθιστά τη μοτοσυκλέτα ακόμα πιο άνετη στις μεγάλες διαδρομές καθώς και στα πολλά σταμάτα/ξεκίνα, ενώ επίσης η υποδοχή φόρτισης USB βελτιώνει την άνεση. Ένα immobilizer κινητήρα βρίσκεται τέλος στον στάνταρ εξοπλισμό της Thruxton TFC, με ενσωματωμένο πομπό στο νέο πολυτελές χρυσό κλειδί.

CONCEPTROCKET TFC

Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Βρετανικό αριστούργημα μηχανολογίας

Η TFC concept παρουσιάζει το επόμενο εκπληκτικό μοντέλο TFC που θα κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου 2019 με πλήρη στοιχεία και προδιαγραφές.

Η θρυλική Rocket III του Triumph, η οποία παρουσιάστηκε το 2004, ήταν φημισμένη ως μια γνήσια πρωτότυπη μοτοσυκλέτα, που συνεπήρε τον κόσμο πιο μυώδη παρουσία και περισσότερη δύναμη σε σχέση με οτιδήποτε είχε να αντιτάξει ο ανταγωνισμός.

Τώρα, 15 χρόνια μετά, μια εξαιρετικά σπάνια, εξαιρετικά πολυτελής Triumph Factory Custom Rocket βρίσκεται στο πρόγραμμα.

Με ένα απίστευτο πλήθος custom λεπτομερειών, κορυφαίων φινιρισμάτων και όμορφων πρακτικών πινελιών, συμπεριλαμβανομένης μιας εναλλάξιμης διπλής ή μονής σέλας, η νέα Rocket TFC πηγαίνει κατευθείαν στην κορυφή της λίστας επιθυμιών κάθε μοτοσικλετιστή.

Η νέα Rocket TFC δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από την απόλυτη μοτοσικλέτα, με παγκόσμιας κλάσης απόδοση, τεχνολογία αιχμής, μυώδη παρουσία και μοναδικές μηχανολογικές καινοτομίες.

*Δελτίο Τύπου Triumph

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΝΕΑ THRUXTON TFC
Τύπος Κινητήρα Υδρόψυκτος, παράλληλος σε σειρά, 8-βάλβιδος, 1ΕΕΚ, 270° γωνία
Χωρητικότητα 1200κ.εκ.
Διάμετρος/Διαδρομή 97.6 χιλ x 80.0 χιλ
Μέγιστη Ιπποδύναμη Αναμένεται επιβεβαίωση, εξαρτάται από την ομολογκασιόν
Μέγιστη Ροπή Αναμένεται επιβεβαίωση, εξαρτάται από την ομολογκασιόν
Σύστημα Τροφοδοσίας Σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού πολλαπλών σημείων
Εξάτμιση Βουρτσισμένο σύστημα εξάτμισης 2 σε 2, διπλά βουρτσισμένα τελικά τιτανίου με καπάκια από ανθρακόνημα
Τελική Μετάδοση Αλυσίδα O-ring
Συμπλέκτης Υγρός, πολύδισκος υποβοηθούμενος
Κιβώτιο 6 σχέσεων
Πλαίσιο Σωληνωτό ατσάλινο
Όργανα Πολύ-λειτουργικά όργανα LCD με αναλογικό στροφόμετρο και ταχύμετρο, πλάκες ειδικές για την TFC
Ψαλίδι Διπλό, αλουμινένιο, ανοδιωμένο
Εμπρός Τροχός 32-άκτινος 17 x 3.5”, μαύρο ανοδιωμένο στεφάνι
Πίσω Τροχός 32-άκτινος 17 x 5”, μαύρο ανοδιωμένο στεφάνι
Εμπρός Ελαστικό Metzeler RaceTec RR, 120/70 ZR17
Πίσω Ελαστικό Metzeler RaceTec RR, 160/60 ZR17
Εμπρός Ανάρτηση Ανεστραμμένο πιρούνι Öhlins 43mm NIX30 με ρυθμιζόμενη επαναφορά και συμπίεση, 120χιλ διαδρομή
Πίσω Ανάρτηση Πλήρως ρυθμιζόμενα αμορτισέρ Öhlins πίσω με ξεχωριστά δοχεία με αλουμινένιους μηχανισμούς ρύθμισης, 120χιλ διαδρομή πίσω τροχού
Εμπρός Φρένο Διπλοί πλευστοί δίσκοι Brembo 310χιλ, 4-πίστονες ακτινικές μονομπλόκ δαγκάνες Brembo, ABS
Πίσω Φρένο Μονός δίσκος 220χιλ, διπίστονη πλευστή δαγκάνα Nissin, ABS
Ύψος Σέλας 810 χιλ
Γωνία κάστερ 22.8º
Ίχνος 92 χιλ
Ξηρό Βάρος Αναμένεται επιβεβαίωση
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ 14.5 λ
Κατανάλωση Καυσίμου Αναμένεται επιβεβαίωση
Εκπομπές CO2 Αναμένεται επιβεβαίωση
*Γκαλερί