Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η Triumph σήμερα παρουσιάζει τις ολοκαίνουριες Rocket 3 R και GT.

Οι νέες Rocket 3 R και GT θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από τον Ιανουάριο του 2020.

Με τον μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρα παραγωγής στον κόσμο στα 2.500 κ.εκ., οι νέες Rocket 3 αποδίδουν μεγαλύτερη ισχύ, 11% περισσότερη από το προηγούμενο μοντέλο και την υψηλότερη ροπή από οποιαδήποτε άλλη μοτοσυκλέτα παραγωγής, με 221Nm / 4.000 σ.α.λ. Αν προστεθεί η επιβλητική μυώδης παρουσία και το εκπληκτικό στυλ, τα υψηλότατα επίπεδα τεχνολογίας, το κορυφαίο για την κατηγορία κράτημα της Triumph, το φημισμένο στυλ της Rocket και η άνεση στην καθημερινή μετακίνηση, οι νέες Rocket είναι μια κατηγορία από μόνες τους.

 • Δύο νέες Rocket 3 που αλλάζουν τα δεδομένα
  • Rocket 3 R – Η απόλυτη muscle roadster, με μεγαλύτερη ροπή από οποιαδήποτε άλλη μοτοσυκλέτα στον κόσμο, απίστευτο έλεγχο, άνεση και τεράστιες δυνατότητες.
  • Rocket 3 GT – Εκπληκτική απόδοση και παρουσία, με μεγάλη άνεση, χαλαρή laid-back θέση οδήγησης, έντονη προσωπικότητα και πολλές ταξιδιωτικές δυνατότητες.
 • Ο μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρας παραγωγής στον κόσμο
  • Ο ολοκαίνουριος 3-κύλινδρος κινητήρας των 2.500 κ.εκ. παρέχει εκπληκτική επιτάχυνση και κορυφαίες επιδόσεις
  • Η υψηλότερη ροπή από οποιαδήποτε άλλη μοτοσυκλέτα παραγωγής, με 221 Nm / 4.000 σ.α.λ.
  • Εντυπωσιακή ισχύς, με 167 PS / 6.000 σ.α.λ., 11% περισσότερη από το προηγούμενο μοντέλο
  • Νέοι σωλήνες εξάτμισης που έχουν μορφοποιηθεί με τη μέθοδο της υδρο-διαμόρφωσης. Παράγουν ένα βαθύ επιβλητικό ήχο.
 • Αυθεντική μυώδης παρουσία και εκπληκτικό στυλ
  • Κυρίαρχη παρουσία και επιβλητική εμφάνιση για την νέα Rocket 3
  • Στα χαρακτηριστικά που φέρουν την υπογραφή της περιλαμβάνονται διπλοί προβολείς LED, καινοτόμα διαδρομή των τριών σωλήνων της εξάτμισης, κρυμμένα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, τροχοί αλουμινίου με 20 ακτίνες και εντυπωσιακό πίσω ελαστικό 240 χιλ.
  • Άνετες σέλες ενός και δύο ατόμων οι οποίες αλλάζουν εύκολα
  • Πολυτελές φινίρισμα και έμφαση στη λεπτομέρεια
 • Ασύγκριτο κράτημα και απόλυτος έλεγχος στην οδήγηση
  • Ελαφρύτερη κατά περισσότερο από 40 κιλά, από την προκάτοχό της
  • Στον υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό περιλαμβάνονται κορυφαία φρένα monobloc Brembo Stylema® και ρυθμιζόμενη ανάρτηση Showa
  • Στην εστιασμένη στον αναβάτη τεχνολογία περιλαμβάνονται 2ης γενιάς οθόνη οργάνων, φωτιζόμενοι διακόπτες, βέλτιστης κλίσης ABS & έλεγχος πρόσφυσης, τέσσερα riding modes Road, Rain, Sport και Rider (το τελευταίο προγραμματίζεται από τον αναβάτη), πλήρης φωτισμός LED, σύστημα εκκίνησης σε ανηφόρα, cruise control, ανάφλεξη χωρίς κλειδί και θερμαινόμενα γκριπ, τα οποία βρίσκονται στον βασικό εξοπλισμό της GT (τα θερμαινόμενα γκριπ ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου R)
 • 50+ ειδικά σχεδιασμένα νέα αξεσουάρ Rocket 3
  • Νέα περιεκτική γκάμα βαλιτσών και ολοκαίνουρια αξεσουάρ για περισσότερη άνεση, πρακτικότητα, στυλ και προστασία
  • Νέο κιτ ‘Highway’που αναβαθμίζει τις ταξιδιωτικές δυνατότητες της μοτοσυκλέτας

ΔΥΟ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Η νέα γκάμα Rocket 3 αποτελείται από 2 ολοκαίνουρια μοντέλα. Η Rocket 3 R προσφέρει τη μεγαλύτερη ροπή που έχει αποδοθεί από μοτοσυκλέτα παραγωγήςs, απίστευτο έλεγχο, άνεση και δυνατότητες, ενώ η Rocket 3 GT σχεδιάστηκε για μεγάλα ταξίδια, με περισσότερη άνεση και πολλές ταξιδιωτικές δυνατότητες.

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Και τα δύο μοντέλα Rocket 3 είναι εφοδιασμένα με τον ολοκαίνουριο 3-κύλινδρο κινητήρα 2.500 κ.εκ., ο οποίος έχει μεγαλύτερο κυβισμό και καλύτερες επιδόσεις από τον προκάτοχό του. Παρέχει απίστευτη επιτάχυνση και άνεση στην οδήγηση με κάθε ταχύτητα και με έναν ή δύο επιβαίνοντες στη μοτοσυκλέτα.

Ο νέος κινητήρας Rocket 3 κάνει ένα μεγάλο άλμα σε ότι αφορά την μέγιστη ισχύ, με 167 PS / 6.000 σ.α.λ,, η οποία είναι μεγαλύτερη από του προηγούμενου μοντέλου κατά 11%. Με μεγαλύτερη ισχύ χαμηλά στις 3.500 σ.α.λ. και μέχρι την κόκκινη περιοχή που ξεκινά στις 7.000 σ.α.λ., η νέα Rocket 3 παρέχει ιλιγγιώδη επίπεδα επιδόσεων.

Ο κινητήρας της Rocket 3 αποδίδει επίσης, τα υψηλότερα επίπεδα ροπής από κάθε άλλη μοτοσυκλέτα παραγωγής με 221 Nm, μια απίστευτη διαφορά 71% από τον πιο κοντινό ανταγωνιστή της. Με μια απολύτως επίπεδη και πλούσια καμπύλη ροπής που κορυφώνεται στις 4.000 σ.α.λ., η μέγιστη ροπή αποδίδεται στις μεσαίες στροφές και παρέχει εξαιρετική επιτάχυνση και απόκριση με κάθε ταχύτητα στο κιβώτιο.

Αυτός είναι ο μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρας παραγωγής. Δέχτηκε μια σειρά αναβαθμίσεων που βελτιστοποιούν τη συγκέντρωση των μαζών και την απόδοση. Περιλαμβάνονται νέος στροφαλοθάλαμος, νέο σύστημα λίπανσης με ξηρό κάρτερ και ενσωματωμένο δοχείο λαδιού και νέοι αντικραδασμικοί άξονες. Αυτές οι αναβαθμίσεις παρέχουν μείωση βάρους του κινητήρα κατά 18 κιλά, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Η χαρακτηριστική τριών εισαγωγών εξάτμιση δημιουργήθηκε με την μέθοδο της υδρο-διαμόρφωσης και είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα στοιχεία των Rocket 3 R και Rocket 3 GT. Η καινοτόμα σχεδίασή της παρέχει ιδανική διαδρομή των σωλήνων και τέλεια ροή από την εισαγωγή μέχρι το cat box και το τριών εξόδων τελικό, παρέχοντας τον μοναδικό βαθύ 3-κύλινδρο ήχο που κάνει την Rocket τόσο ξεχωριστή.

Για εκπληκτικά επίπεδα άνεσης, αλλά και ελέγχου των απόλυτων επιδόσεων της Rocket 3, ένας νέος υδραυλικός συμπλέκτης υποβοήθησης της ροπής παρέχει ελαφριά λειτουργία, μειώνοντας τη διαδρομή. Επίσης, το υψηλής απόδοσης 6-τάχυτο κιβώτιο της Rocket 3 κατασκευάστηκε με ακρίβεια για να είναι ανθεκτικό, ομαλότερο, ελαφρύτερο από το βασικό κιβώτιο, καθώς και για να επιτρέψει αυξημένη ροπή σε αυτόν το νέας γενιάς κινητήρα.

Όπως ισχύει για όλες οι νέας γενιάς Triumph, ο κινητήρας της Rocket 3 παρέχει σύγχρονη απόδοση με ride-by-wire γκάζι, καθώς και ενσωματωμένο σύστημα ψύξης, που προσφέρει καλύτερη απόδοση και πιο αποδοτική λειτουργία.

Και για τα δύο μοντέλα Rocket 3, η πρώτη προγραμματισμένη συντήρηση πρέπει να γίνει στα 10.000 μίλια/16.000 χλμ.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΜΥΩΔΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΤΥΛ

Με όμορφες αποκλειστικές λεπτομέρειες όπως είναι οι νέοι χαρακτηριστικοί διπλοί προβολείς LED με το τριγωνικό λογότυπο της Triumph και η εξαιρετική διαδρομή των εξατμίσεων, η νέες Rocket 3 έχουν συναρπαστική και άκρως επιβλητική εμφάνιση.

Επίσης, οι ολοκαίνουριοι ακτινωτοί τροχοί αλουμινίου συμβάλλουν στη μυώδη σύγχρονη εμφάνιση, με τους τροχούς της Rocket 3 R να διαθέτουν όμορφο κατάμαυρο φινίρισμα και τους τροχούς της Rocket 3 GT να πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, με ειδικές επεξεργασίες σε ακτίνες και ζάντες. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ελαστικά Avon Cobra Chrome, τα οποία σχεδιάστηκαν ειδικά για την νέα Rocket 3, με επιβλητικό φάρδος 240 χιλ. για το πίσω ελαστικό. Τα νέα ελαστικά έχουν μοναδικές λεπτομέρειες και νέο μοτίβο πέλματος για καλύτερη πρόσφυση και ανθεκτικότητα.

Το νέο όμορφα σχεδιασμένο μονόμπρατσο ψαλίδι με offset μονό πίσω αμορτισέρ και υψηλής ποιότητας φινίρισμα στο κωνικό κάλυμμα, συμβάλει στις καθαρές γραμμές της Rocket 3. Η καλωδίωση περνά μέσα από το στυλάτο τιμόνι και ενισχύει τη μυώδη εμφάνιση και την δυναμική θέση οδήγησης της μοτοσυκλέτας. Η Rocket 3 R διαθέτει τιμόνι σε στυλ roadster, ενώ η Rocket 3 GT διαθέτει τιμόνι ταξιδιωτικού προσανατολισμού, που αναβαθμίζει την άνεση και τις τουριστικές της δυνατότητες.

Και τα δύο νέα μοντέλα Rocket 3 διαθέτουν ανάγλυφη σέλα για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη, με αλουμινένια φινιρίσματα κάτω από τη σέλα που δημιουργούν μια μοναδική ρέουσα γραμμή σε όλο το μήκος της μοτοσυκλέτας. Η διαμόρφωση της κάθε Rocket 3 σχεδιάστηκε ειδικά για εύκολη αλλαγή από σέλα δύο θέσεων σε μονόσελο, με την προαιρετική πρόσθεση ενός καλύμματος που είναι διαθέσιμο στα αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας και ενισχύει τη σόλο εμφάνισή της. Η Rocket 3 R διαθέτει roadster σέλα αναβάτη και συνεπιβάτη, με χαμηλό ύψος στα 773 χιλ., ενώ η Rocket 3 GT διαθέτει τουριστική σέλα αναβάτη και συνεπιβάτη με ακόμη πιο χαμηλό ύψος στα 750 χιλ. Η Rocket 3 GT διαθέτει επίσης, πλάτη συνεπιβάτη από γυαλισμένο αλουμίνιο.

Για μέγιστη άνεση , τα δύο μοντέλα Rocket 3 διαθέτουν μια σειρά από εργονομικά σχεδιασμένα εξαρτήματα. Τα κεντρικά τοποθετημένα μαρσπιέ της Rocket 3 R προσφέρουν δύο επιλογές θέσης, από (0 χιλ. / -15 χιλ.), ενώ η Rocket 3 GT διαθέτει μπροστά τοποθετημένα μαρσπιέ με τρεις οριζόντιες επιλογές θέσης (-25 χιλ. / 0 χιλ. / +25 χιλ.), και πλάτη συνεπιβάτη με ρύθμιση ύψους.

Η νέα σειρά Rocket 3 διαθέτει τα κορυφαία φινιρίσματα της Triumph και λεπτομέρειες που κυριαρχούν στην κατηγορία και συμβάλλουν στο υπέροχο στυλ της.  Σε αυτά τα όμορφα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται το μυώδες εξαιρετικά σχεδιασμένο ρεζερβουάρ με το χαρακτηριστικό στυλιστικό DNA της Triumph, τη γυαλισμένη λωρίδα από ανοξείδωτο ατσάλι, την ασύγκριτης αισθητικής τάπα σε στυλ Monza, το κάλυμμα του φίλτρου αέρα από γυαλισμένο αλουμίνιο, τις γυαλισμένες ψύκτρες στους στροφαλοθαλάμους, την κεφαλή και τα καλύμματα των εκκεντροφόρων, τα γυαλισμένα προστατευτικά και τα τελειώματα της εξάτμισης, καθώς και τα κομψά κρυμμένα μαρσπιέ του συνεπιβάτη με τον μοναδικό τρόπο αναδίπλωσης.

Σε πλήρη αρμονία με τη μοναδική τους εμφάνιση, τα δύο μοντέλα Rocket 3 διατίθενται σε δύο εναλλακτικούς χρωματισμούς

 • Rocket 3 R
  • Korosi Red
  • Phantom Black
 • Rocket 3 GT
  • Silver Ice and Storm Grey με γραφικό Korosi Red
  • Phantom Black

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Οι ολοκαίνουριες Rocket 3 R και GT διαθέτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές, με αποκλειστικά φρένα και αναρτήσεις, καθώς και προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης της οδήγησης. Τα πάντα σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν εκπληκτικό κράτημα και πολύ μεγάλη άνεση στην καθημερινή οδήγηση.

Πλαίσιο, αναρτήσεις και φρένα των υψηλότερων προδιαγραφών που έχουν υπάρξει ποτέ
Με ελάττωση βάρους που ξεπερνά τα 40 κιλά, οι νέες Rocket 3 R και GT είναι κατά 13% ελαφρύτερες από τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς.

Η γκάμα Rocket 3 διαθέτει ολοκαίνουριο πλαίσιο αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών με καινοτόμα σχεδίαση που συμβάλλει στη μείωση του συνολικού βάρους των νέων Rocket 3 και παρέχει μια απίστευτη αναλογία ροπής και βάρους, κατά 25% υψηλότερη και πλέον από το πιο κοντινό μοντέλο του ανταγωνισμού.

Επίσης, τα νέα μοντέλα Rocket 3 διαθέτουν πλήρως ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση με μονό αμορτισέρ Showa με δοχείο αερίου (ρύθμιση επαναφοράς, συμπίεσης και προφόρτισης), και ρυθμιζόμενο πιρούνι 47 χιλ. Showa (με ρύθμιση επαναφοράς και συμπίεσης) για να προσφέρουν εξαιρετική άνεση στην οδήγηση, κορυφαίο κράτημα και μοναδική συμπεριφορά στα ταξίδια.

Στην κορυφή των καινοτομιών βρίσκονται οι υψηλών προδιαγραφών δαγκάνες Brembo Stylema®, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί και στα δύο νέα μοντέλα Rocket 3. Αυτή η νέα σχεδίαση επιτρέπει αυξημένη ροή του αέρα γύρω από τα τακάκια και βοηθά στην ταχύτερη ψύξη του συστήματος πέδησης, για ακόμη καλύτερη απόδοση σε όλες τις συνθήκες.

Τεχνολογία βελτίωσης της οδήγησης

Οι Rocket 3 διαθέτουν κορυφαία εστιασμένη στον αναβάτη τεχνολογία που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία τους. Περιλαμβάνονται:

 • 2ης γενιάς οθόνη οργάνων TFT Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν την τελευταίας γενιάς πλήρως έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT της Triumph, η οποία είναι πιο εξελιγμένη, εύκολα προσαρμόσιμη στις απαιτήσεις του αναβάτη και προσφέρει ακόμη περισσότερες δυνατότητες από τα όργανα προηγούμενης γενιάς. Αυτή η μονάδα TFT ρυθμίζεται ως προς τη γωνία θέασης για μέγιστη ορατότητα, έχει κομψή σχεδίαση και παρέχει δύο στυλ που μπορούν να προσωποποιηθούν και επιτρέπουν στον αναβάτη να αναβαθμίσει την οθόνη καλωσορίσματος με το όνομά του.
 • Αναβαθμισμένο ABS βέλτιστης κλίσης, το οποίο υποστηρίζεται από μονάδα IMU – Το αναβαθμισμένο βέλτιστης κλίσης ABS υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό των Rocket 3 R και GT. Διατηρεί τη βέλτιστη απόδοση των φρένων, ανεξάρτητα από την κλίση που έχει η μοτοσυκλέτα.
 • Αναβαθμισμένος έλεγχος πρόσφυσης βέλτιστης κλίσης, ο οποίος υποστηρίζεται από μονάδα IMU – Και τα δύο μοντέλα Rocket 3 διαθέτουν βέλτιστης κλίσης έλεγχο πρόσφυσης στον βασικό εξοπλισμό. Διατηρεί τον ιδανικό έλεγχο πρόσφυσης, ανάλογα με τη γωνία κλίσης της μοτοσυκλέτας.
 • IMU – Αδρανειακή μονάδα μέτρησης – Μια προηγμένη αδρανειακή μονάδα μέτρησης (IMU) εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Continental. Υποστηρίζει τη ιδανική λειτουργία των βέλτιστης κλίσης ABS και ελέγχου πρόσφυσης. Παίρνει συνεχείς μετρήσεις της κύλισης, της κλίσης και της επιτάχυνσης και αντιδρά με τις κατάλληλες ρυθμίσεις ασφαλείας.
 • 4 riding modes Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν Road, Rain, Sport και Rider modes, με το τελευταίο να προγραμματίζεται από τον αναβάτη. Ρυθμίζουν την απόκριση στο γκάζι και τη λειτουργία του ελέγχου πρόσφυσης, για να ταιριάξουν απόλυτα στις προτιμήσεις του αναβάτη και τις οδικές συνθήκες. Τα riding modes αλλάζουν εύκολα εν κινήσει μέσω των διαισθητικών φωτιζόμενων διακοπτών.
 • Πλήρης φωτισμός LED με προβολέα DRL* – Και τα δύο μοντέλα Rocket 3 διαθέτουν πλήρη φωτισμό LED, ο οποίος περιλαμβάνει νέο διπλό προβολέα LED, πίσω φως, φλας (*στις χώρες που το επιτρέπουν) και φως πινακίδας κυκλοφορίας. Οι προβολείς διαθέτουν φώτα ημέρας LED (*στις χώρες που το επιτρέπουν), τα οποία παρέχουν εξαιρετική ορατότητα και ιδιαίτερο προφίλ φωτισμού.
 • Hill Hold Control Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν έλεγχο εκκίνησης σε ανηφόρα στον βασικό τους εξοπλισμό. Αυτή η λειτουργία αποτρέπει την κύλιση της μοτοσυκλέτας προς τα πίσω και χαρίζει αυτοπεποίθηση και μέγιστο έλεγχο στον αναβάτη, ακόμη και αν στη μοτοσυκλέτα υπάρχουν συνεπιβάτης και αποσκευές. Το σύστημα εφαρμόζει πίεση στο πίσω φρένο μέχρι να ανιχνεύσει ότι ο αναβάτης επιχειρεί να εκκινήσει. Ενεργοποιείται από τη μανέτα του μπροστινού φρένου και μπορεί να απενεργοποιηθεί μέσω του μενού διαμόρφωσης της μοτοσυκλέτας που υπάρχει στην οθόνη οργάνων. 
 • Cruise Control Το ηλεκτρονικό cruise control διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό και των δύο μοντέλων Rocket Αυτή η λειτουργία μειώνει την καταπόνηση του αναβάτη στα μεγάλα ταξίδια και είναι εύκολα προσβάσιμη κατά την οδήγηση, για μέγιστη άνεση και ασφάλεια.
 • Ανάφλεξη και κλείδωμα τιμονιού χωρίς κλειδί – Το σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί της Triumph υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό και των δύο μοντέλων. Το σύστημα αναγνωρίζει την εγγύτητα του δέκτη και επιτρέπει την ανάφλεξη μέσω του κουμπιού start που περιλαμβάνεται στους διακόπτες. Υπάρχει επίσης, η δυνατότητα απενεργοποίησης της λειτουργίας ασύρματης αναμετάδοσης, με το πάτημα ενός κουμπιού, για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.
 • Θερμαινόμενα γκριπ – Τα θερμαινόμενα γκριπ ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό της Rocket 3 GT και είναι διαθέσιμα στον προαιρετικό εξοπλισμό της Rocket 3 R. Ελέγχονται από εύκολα προσβάσιμο κουμπί που βρίσκεται στο αριστερό χειριστήριο και διαθέτουν δύο modes ρύθμισης.
 • Θύρα φόρτισης USB – Και τα δύο μοντέλα Rocket 3 διαθέτουν θύρα 5V USB κάτω από τη σέλα, για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Υψηλών προδιαγραφών προαιρετικά αξεσουάρ

 • Triumph Shift Assist Το σύστημα υποβοήθησης της αλλαγής ταχυτήτων της Triumph επιτρέπει τα ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη, μειώνοντας την καταπόνηση του αναβάτη και βελτιώνοντας την εμπειρία οδήγησης. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στον προαιρετικό εξοπλισμό και των δύο μοντέλων Rocket.
 • Το πρώτο στον κόσμο ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου GoPro Οι νέες Rocket 3 είναι έτοιμες να δεχτούν το πρώτο ειδικά εξελιγμένο για μοτοσυκλέτες σύστημα ελέγχου GoPro, το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο από την Triumph. Αυτό το σύστημα επιτρέπει τη λειτουργία κάμερας GoPro, η οποία υποστηρίζεται από μια μονάδα συνδεσιμότητας Bluetooth που υπάρχει στον προαιρετικό εξοπλισμό.  Η σύνδεση και η λειτουργία προβάλλονται στην οθόνη οργάνων TFT, επιτρέποντας λήψη βίντεο και φωτογραφιών μέσω των διακοπτών.
 • Σύστημα πλοήγησης από στροφή σε στροφή – Υποστηριζόμενη από την Google, αυτή η αποκλειστική λειτουργία της Triumph, επιτρέπει την πλοήγηση μέσω μιας μονάδας συνδεσιμότητας, η οποία είναι διαθέσιμη στον προαιρετικό εξοπλισμό. Μόλις ο αναβάτης επιλέξει μια διαδρομή στην εφαρμογή ‘My Triumph’, στην οθόνη εμφανίζονται σύμβολα στροφής, με τη μορφή απλών εικονιδίων. Με αυτό το σύστημα, ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του ένα σύστημα πλοήγησης, πλάνο διαδρομών, τελικό προορισμό και σημεία ενδιαφέροντος, όπως ξενοδοχεία, πρατήρια καυσίμων και εστιατόρια.
 • My Triumph app Για τηλέφωνα iOS™ και Android™, οι αναβάτες μπορούν να κάνουν δωρεάν λήψη της νέας εφαρμογής My Triumph, η οποία παρέχει συνδεδεμένη λειτουργία πλοήγησης. Η πλοήγηση, το πλάνο διαδρομών, ο τελικός προορισμός και τα σημεία ενδιαφέροντος (ξενοδοχεία, πρατήρια καυσίμων, εστιατόρια κ.λπ.) ελέγχονται από τον αναβάτη μέσω αυτής της εφαρμογής.
  Τα Google και Android είναι σήματα κατατεθέντα από την Google LLC.
 • Ενσωματωμένη λειτουργία τηλεφώνου και μουσικής – Οι νέες Rocket 3 διαθέτουν πλήρη ενσωμάτωση τηλεφώνου μέσω Bluetooth, με ευανάγνωστη εμφάνιση στην έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT και εύκολο χειρισμό τηλεφώνου μέσω των διακοπτών, οι οποίοι επιτρέπουν στον αναβάτη να επιλέγει μουσική, να ελέγχει την ένταση του ήχου και να λαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις. Το σύστημα λειτουργεί μέσω της μονάδας συνδεσιμότητας Bluetooth που υπάρχει στον προαιρετικό εξοπλισμό.
 • Σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (TPMS) – Για ακόμη περισσότερη ασφάλεια και έλεγχο, τα δύο μοντέλα Rocket 3 μπορούν να εφοδιαστούν με το προαιρετικό σύστημα TPMS. 

50+ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ROCKET 3

Οι νέες Rocket 3 R και GT μπορούν να προσωποποιηθούν για να ταιριάξουν απόλυτα με το στυλ και τις απαιτήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη, με περισσότερα από  πενήντα γνήσια αξεσουάρ Triumph, τα οποία έχουν σχεδιαστεί, κατασκευαστεί και δοκιμαστεί παράλληλα με την κατασκευή των δύο νέων μοτοσυκλετών.

Αξεσουάρ που βελτιώνουν τη φόρτωση αποσκευών, την άνεση, την πρακτικότητα, το στυλ και την προστασία των μοντέλων Rocket 3 είναι διαθέσιμα από το δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων Triumph σε όλο τον κόσμο.

Η γκάμα αξεσουάρ φόρτωσης αποσκευών της νέας Rocket 3:

 • Καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης βαλιτσών αλουμινίου (αφαίρεση και κλείδωμα)
 • Σπορ πλαϊνές βαλίτσες 20 λίτρων
 • Μαγνητική τσάντα ρεζερβουάρ (tank bag) 12 λίτρων
 • Καινοτόμα πίσω τσάντα 9 λίτρων με σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης, πατενταρισμένη από την Triumph

Στα νέα αξεσουάρ άνεσης περιλαμβάνονται:

 • Roadster και touring τιμόνι
 • Touring και sport σέλα
 • Κάλυμμα σέλας αναβάτη
 • Comfort σέλα συνεπιβάτη
 • Πλάτη συνεπιβάτη και μαξιλαράκια με μηχανικά επεξεργασμένη πλάκα από αλουμίνιο billet
 • Σχάρα πλάτης συνεπιβάτη
 • Μπροστά και κεντρικά τοποθετημένα μαρσπιέ
 • Προστατευτικά για τα γόνατα

Στα νέα αξεσουάρ βελτίωσης της εμφάνισης περιλαμβάνονται:

 • Sport ζελατίνα
 • LED φλας (*στις χώρες που το επιτρέπουν)

Στα νέα αξεσουάρ ασφαλείας περιλαμβάνονται:

 • Track+ Thatcham εγκεκριμένο σύστημα ανίχνευσης με λειτουργία ελέγχου 24/7 από ασφαλές τηλεφωνικό κέντρο που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Protect+ Thatcham εγκεκριμένο σύστημα συναγερμού
 • Κλειδαριά τύπου πέταλο
 • Κλειδαριά δισκοφρένου
 • Κλειδαριά δισκοφρένου με συναγερμό
 • Αλυσίδα και λουκέτο
 • Άγκιστρο ασφάλισης στο έδαφος

ΝΕΟ ΚΙΤ HIGHWAY INSPIRATION

Για να τονίσουμε τις επιπλέον τουριστικές δυνατότητες της Rocket 3, συνδυάσαμε μια επιλογή ταξιδιωτικών αξεσουάρ, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αρχικός εξοπλισμός για τη σχεδίαση μιας απόλυτα προσωποποιημένης Rocket 3 R & GT ή να τοποθετηθούν ως πλήρες σετ από ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα Triumph.

To Highway inspiration kit περιλαμβάνει:

 • Σχάρα αποσκευών
 • Πλαϊνές βαλίτσες Sports
 • Κιτ τοποθέτησης πλαϊνών βαλιτσών
 • Σύστημα υποβοήθησης αλλαγής ταχυτήτων Triumph
 • Σύστημα συνδεσιμότητας Triumph TFT

Η διαθεσιμότητα των αξεσουάρ εξαρτάται από τη νομοθεσία της εκάστοτε χώρας. Παρακαλούμε να ενημερώνεστε από το επίσημο δίκτυο της Triumph, σχετικά με τη διαθεσιμότητα των αξεσουάρ.

*Δελτίο Τύπου Triumph Eliofil

Γκαλερί