Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ανοίγει τους Δρόμους της Ζωής σε κάθε αναβάτη

Η Yamaha έχει δεσμευτεί να δημιουργεί καινοτόμα και συναρπαστικά σχέδια που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η οδήγηση μοτοσυκλέτας είναι συνώνυμο της απόλυτης ελευθερίας και ο στόχος της Yamaha είναι να δημιουργεί μοτοσυκλέτες που είναι έτοιμες να μεταφέρουν τους μοτοσυκλετιστές σε νέα μέρη, για νέες υπέροχες εμπειρίες στους Δρόμους της Ζωής.

Με την προσθήκη της NIKEN στην κατηγορία των μοτοσυκλετών Sport Touring, η Yamaha έχει πλέον καθορίσει ξεκάθαρα και με μεγάλη σαφήνεια τα μοντέλα της κατηγορίας αυτής, δηλαδή τα NIKEN, Tracer και FJR1300. Αυτή η ποικιλία θέτει την εταιρεία στη μοναδική θέση του να μπορεί να προσφέρει την απόλυτη συλλογή τρίτροχων και δίτροχων μοτοσυκλετών που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Η Yamaha είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο να κάνει τις μοτοσυκλέτες Sport Touring πιο προσιτές σε όλους, με τη σειρά του 2019 να είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Από την πολύ οικονομική Tracer 700 μέχρι και την αποκλειστική, υψηλών προδιαγραφών NIKEN GT, η Yamaha έχει τη δύναμη να ανοίξει τους δρόμους της ζωής σε κάθε αναβάτη.

NIKEN: Η απόλυτη εμπειρία κίνησης στις στροφές – carving.

Το 2018, η κυκλοφορία της ριζοσπαστικής τρίτροχης μοτοσυκλέτας NIKEN έφερε μια ολοκαίνουργια οδηγική εμπειρία στον κόσμο της μοτοσυκλέτας.

Εξοπλισμένη με την πρωτοποριακή τεχνολογία συνδυασμένης κλίσης τροχών και ανάποδα πιρούνια διπλού σωλήνα, η NIKEN έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει την εκπληκτικότερη εμπειρία κίνησης στις στροφές, σε συνδυασμό με μεγαλύτερη σιγουριά του αναβάτη σε όλες τις συνθήκες. Με μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής ανάμεσα στα ελαστικά και την επιφάνεια οδοστρώματος, οι δύο μπροστινοί τροχοί με κλίση προσφέρουν αυξημένα επίπεδα κρατήματος στο μπροστινό μέρος, κάτι που είναι ιδιαίτερα αισθητό στις στροφές και το φρενάρισμα. Αυτό το μοναδικό και δυναμικό χαρακτηριστικό της NIKEN προσφέρει πρωτόγνωρη αίσθηση και χειρισμό.

Τα σχόλια από το κοινό που συμμετείχε σε ένα από τα NIKEN Demo Tours του 2018 σε ολόκληρη την Ευρώπη επιβεβαίωσε ότι αυτή η επαναστατική μοτοσυκλέτα κερδίζει ήδη τις καρδιές πολλών μοτοσυκλετιστών, οι οποίοι, όπως είναι απόλυτα κατανοητό, αρχικά ήταν σκεπτικοί ως προς τη γενική ιδέα μιας τρίτροχης μοτοσυκλέτας.

Αυτοί οι αναβάτες που είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν αυτήν την υψηλών προδιαγραφών τρίτροχη μοτοσυκλέτα Sport Tourer επιβεβαιώνουν την αξιοσημείωτη ικανότητά της να κινείται στις στροφές με μεγαλύτερη σιγουριά, ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, ενώ πολλοί πιθανοί πελάτες επιβεβαίωσαν ότι ο χειρισμός της NIKEN πραγματικά πρόσθεσε μια νέα διάσταση στην κατηγορία μοτοσυκλετών Sport Touring.

Το βασικό για να κατανοήσει κάποιος την γοητεία της NIKEN είναι να την οδηγήσει. Τώρα που το μοντέλο καταφθάνει στους αντιπροσώπους της Yamaha, όσοι δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν στο European NIKEN Demo Tour μπορούν να ανακαλύψουν τη μοναδική οδηγική εμπειρία που προσφέρει αυτή η τρίτροχη μοτοσυκλέτα.

Όσον αφορά μια καινούρια ή άγνωστη τεχνολογία, πολλοί άνθρωποι, μεταξύ αυτών και οι μοτοσυκλετιστές, συχνά αντιστέκονται στην αλλαγή και εμμένουν σε αυτά που γνωρίζουν. Ωστόσο, η NIKEN απέδειξε ότι η οδήγηση είναι πίστη. Με την αποδεδειγμένη ικανότητά της να προσφέρει την πιο συναρπαστική εμπειρία κίνησης στις στροφές, αυτή η μοναδική μοτοσυκλέτα παρουσιάζει μια νέα εποχή στη σχεδίαση των μοτοσυκλετών Sport Touring.

 

Νέα NIKEN GT: Οι στροφές είναι για όλες τις εποχές.

Η τρίτροχη ιδέα της NIKEN έχει κερδίσει τη μεγάλη πλειοψηφία των αναβατών που είχαν το χρόνο να δουν τα πράγματα από άλλη σκοπιά και να δοκιμάσουν κάτι νέο. Σχεδιασμένη για να κυριαρχεί σε αντίξοες συνθήκες, η NIKEN είναι ιδανική για οδήγηση παντός καιρού, και τις 4 εποχές, στους πιο δύσκολους ορεινούς δρόμους.

Εξοπλισμένη με μια σειρά ειδικών εξοπλισμών, η νέα NIKEN GT προσφέρει μεγαλύτερη λειτουργικότητα στην ιδέα της τρίτροχης μοτοσυκλέτας, παρέχοντας δυνατότητες για μεγαλύτερα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, σε συνδυασμό με αυξημένα επίπεδα άνεσης του αναβάτη και του συνεπιβάτη.

Ο ανεμοθώρακας μεγαλύτερου ύψους της NIKEN GT προσφέρει μεγαλύτερη προστασία στο επάνω μέρος του σώματος από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες, ενώ η ειδικά σχεδιασμένη άνετη σέλα βελτιώνει την εμπειρία Sport Touring τόσο για τον αναβάτη όσο και για το συνεπιβάτη. Οι κορυφαίας ποιότητας βαλίτσες από ημιμαλακό υλικό 25 λίτρων ABS είναι ελαφριές, μικρών διαστάσεων και εύχρηστες, ενώ για μεγαλύτερη άνεση, το πίσω μέρος της βάσης θήκης διαθέτει ενσωματωμένες χειρολαβές συνεπιβάτη.

Τα θερμαινόμενα γκριπ διασφαλίζουν οδηγική άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες και ενημερώνουν τον αναβάτη για το επίπεδο ζεστασιάς στον πίνακα οργάνων. Επίσης, υπάρχει μια πρόσθετη πρίζα 12 V για την τροφοδοσία ή τη φόρτιση διαφόρων συσκευών. Το μοντέλο GT διαθέτει επίσης κεντρικό ορθοστάτη που διευκολύνει την άνετη στάθμευση, καθώς και καθιερωμένες εργασίες συντήρησης αλυσίδων και επιθεώρησης ελαστικών σε μεγαλύτερα ταξίδια.

Χάρη στην πρωτοποριακή τρίτροχη σχεδίαση και το ριζοσπαστικό σκελετό, η NIKEN θα είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής όπου κι αν βρίσκεται. Και για ακόμα μεγαλύτερη αποκλειστικότητα, η νέα NIKEN GT παρέχεται σε δύο νέα χρώματα που προορίζονται ειδικά για το μοντέλο: το Nimbus Grey με μαύρο μπροστινό πιρούνι και το Phantom Blue με χρυσαφί μπροστινό πιρούνι.

Αποκλειστικά χαρακτηριστικά της NIKEN GT

 • Μοτοσυκλέτα Sport Tourer μεγάλων αποστάσεων, παντός καιρού, για κάθε εποχή
 • Ψηλός ανεμοθώρακας
 • Άνετη σέλα
 • Θερμαινόμενα γκριπ
 • Πλαϊνές βαλίτσες από ημιμαλακό υλικό 25 λίτρων ABS
 • Βάση πίσω σχάρας με χειρολαβή συνεπιβάτη
 • Κεντρικός ορθοστάτης
 • Δεύτερη πρίζα 12 V DC
 • Αποκλειστικά χρώματα σκελετού GT και φινιρίσματα μπροστινού πιρουνιού

Βασικά χαρακτηριστικά των NIKEN GT και NIKEN

 • Η πιο πρωτοποριακή σχεδίαση στην κατηγορία Sport Touring
 • Ασύγκριτη εμπειρία κίνησης στις στροφές
 • Εξαιρετική αίσθηση κρατήματος, σιγουριάς και φρεναρίσματος στο μπροστινό μέρος σε όλες τις επιφάνειες
 • Ριζοσπαστική, τολμηρή και μοναδική τρίτροχη σχεδίαση
 • Προηγμένη τεχνολογία συνδυασμένης κλίσης τροχών
 • Μεγάλη γωνία κλίσης, έως και 45 μοίρες
 • Σύστημα διεύθυνσης Ackermann με διπλό ανάποδο μπροστινό πιρούνι
 • Πλήρως ρυθμιζόμενη πίσω ανάρτηση
 • Τρικύλινδρος, υγρόψυκτος, κινητήρας CP3 847 κ.εκ., με 2ΕΕΚ
 • TCS, QSS, συμπλέκτης A&S, D-MODE, σύστημα Cruise Control
 • Υβριδικός σκελετός από χάλυβα και αλουμίνιο

Διαθεσιμότητα

Η NIKEN GT θα είναι διαθέσιμη στους αντιπροσώπους της Yamaha από τον Ιανουάριο του 2019. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες και την τιμή λιανικής πώλησης στην περιοχή σας, επικοινωνήστε με τον τοπικό εκπρόσωπο Τύπου.

Χρώματα

• NIKEN GT Nimbus Grey με μαύρο μπροστινό πιρούνι

• Phantom Blue με χρυσαφί μπροστινό πιρούνι

• NIKEN Graphite με μπλε μπροστινό πιρούνι

Tracer 700GT: Απογειώστε τις διαδρομές σας

Εκτός από την επιτυχημένη Tracer 700, η Yamaha παρουσίασε τη νέα Tracer 700GT για το 2019 στη γερμανική έκθεση μοτοσυκλέτας Intermot 2018.

Εξοπλισμένη με ψηλό ανεμοθώρακα, εργονομική σέλα και ασορτί πλαϊνές βαλίτσες 20 λίτρων, αυτό το νέο μοντέλο Sport Touring προσφέρει καλύτερη προστασία από τον άνεμο, σε συνδυασμό με αυξημένη ταξιδιωτική άνεση και βελτιωμένη λειτουργικότητα. Με τις υψηλότερων προτύπων προδιαγραφές της, η Tracer 700GT βασίζεται στα δυνατά σημεία της σπορ και ευέλικτης Tracer 700.

Αυτή η νέα προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά Tracer της Yamaha προσφέρει βελτιωμένες δυνατότητες για ταξίδια και είναι ένα από τα πιο ευέλικτα μοντέλα στην κατηγορία της. Διατίθεται στις επιλογές χρωμάτων Phantom Blue, Tech Black και Nimbus Grey που περιλαμβάνει ένα κόκκινο δευτερεύον χρώμα.

Tracer 700

Με τον αναγνωρισμένο δικύλινδρο κινητήρα 689 κ.εκ. με διάταξη εν σειρά της Yamaha που παρέχει ισχυρή, γραμμική ροπή για εκπληκτική οδηγική απόλαυση, η ευέλικτη Tracer 700 ανοίγει τον κόσμο των μοτοσυκλετών Sport Touring σε όλους. Η Tracer 700 διατίθεται στον νέο χρωματικό συνδυασμό Nimbus Grey που έχει ένα κόκκινο δευτερεύον χρώμα για χρωματική αντίθεση, αλλά και στις αποχρώσεις Midnight Black και Phantom Blue.

Tracer 900GT 

Με στόχο τους αναβάτες που αναζητούν μια κορυφαία Sport Tourer, ο ειδικός εξοπλισμός της Tracer 900GT υψηλών προδιαγραφών περιλαμβάνει πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση και χρυσαφί πιρούνι, καθώς και σκληρές πλαϊνές βαλίτσες αποσκευών, όργανα με πλήρως έγχρωμη οθόνη TFT και εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου. Η 2019 Tracer 900GT διατίθεται σε έναν νέο χρωματικό συνδυασμό Nimbus Grey που έχει ένα κόκκινο δευτερεύον χρώμα για χρωματική αντίθεση, αλλά και στις αποχρώσεις Midnight Black και Phantom Blue.

Tracer 900

Η Tracer 900 είναι μια εκπληκτική μοτοσυκλέτα με σπορ καρδιά και ταξιδιάρα ψυχή που προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις σε συνδυασμό με ολοκληρωμένη ευελιξία. Για το 2019, αυτό το κορυφαίο σε πωλήσεις μοντέλο διατίθεται στον νέο χρωματικό συνδυασμό Nimbus Grey που έχει ένα κόκκινο δευτερεύον χρώμα για χρωματική αντίθεση. Η απόχρωση Tech Black συνεχίζει ως η δεύτερη επιλογή χρώματος.

FJR1300A/AE/AS

Με την αποδεδειγμένη δυνατότητα κάλυψης μεγάλων αποστάσεων, τα μοντέλα FJR1300A/AE/AS απευθύνονται σε έμπειρους αναβάτες που εκτιμούν τις υψηλές επιδόσεις και την άνεση, καθώς και τον βελτιστοποιημένο μηχανολογικό σχεδιασμό. Τα μοντέλα FJR1300 διατίθενται με ηλεκτρονική ανάρτηση (μοντέλο AE) και με σύστημα αλλαγής ταχυτήτων χωρίς μανέτα συμπλέκτη (μοντέλο AS), αλλά επίσης συνεχίζουν να διατίθενται στις αποχρώσεις Tech Graphite και Phantom Blue για το 2019.

Γνήσια αξεσουάρ και είδη ένδυσης της Yamaha

Κάθε πελάτης Sport Touring μπορεί να δημιουργήσει τη δική του εξατομικευμένη μοτοσυκλέτα Yamaha με διάφορα λειτουργικά, στυλιστικά και υψηλών επιδόσεων αξεσουάρ από τη σειρά Genuine Accessories. Μέσω της δωρεάν εφαρμογής MyGarage, όλοι μπορούν πλέον να δημιουργήσουν τη μοτοσυκλέτα Yamaha των ονείρων τους online σε 3D και μετά να στείλουν το αποθηκευμένο αρχείο στον αντιπρόσωπο της Yamaha, ο οποίος θα την κάνει πραγματικότητα.

Υπάρχει επίσης μια μεγάλη συλλογή casual ειδών ένδυσης και εξοπλισμού για αναβάτες που διατίθεται από το δίκτυο αντιπροσώπων της Yamaha και είναι κατάλληλη για ενήλικες και παιδιά. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.yamaha-motor.eu.

*Δελτίο Τύπου Yamaha

Γκαλερί