Δελτίο Τύπου Suzuki

Ένας μικρός πρωταθλητής!

Η γκάμα GSX-R της Suzuki προσδιορίζει για πάνω από 30 χρόνια τη sport κατηγορία, με πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως. Κάθε GSX-R πρέπει να είναι ελαφρύ, με κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία του σε ένα ασυναγώνιστο σύνολο. Γνωρίστε το νέο Suzuki GSX-R 125A που συνδυάζει την καλύτερη αναλογία κιλού ανά ίππο και επιτάχυνσης στην κατηγορία sport των 125 κυβικών εκατοστών.

Με το Easy Start και key-less σύστημα εκκίνησης της μοτοσικλέτας, το χαμηλό ύψος σέλας (785mm), το όργανο πολλαπλών λειτουργιών LCD, και τα εντυπωσιακά LED φώτα μπροστά, στο νέο Suzuki GSX-R 125A έχει δοθεί προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Με επιθετική όψη και άψογο φινίρισμα αντικατοπτρίζει της κληρονομιά της γκάμας GSX-R. Εξελιγμένη μέσα σε αεροδυναμικό τούνελ, η σιλουέτα του GSX-R 125A τονίζει τον εύκολο χειρισμό του, καθώς και τις αεροδυναμικές του επιδόσεις οι οποίες συμβάλουν στα εξαιρετικά επίπεδα επιτάχυνσης και οικονομίας καυσίμου. Το fairing του GSX-R 125A όχι μόνο δείχνει όμορφο, είναι και εξαιρετικά ελαφρύ
συμβάλλοντας στα χαμηλό βάρος του συνόλου.

Μία μοτοσικλέτα κατάλληλη για τις καθημερινές σας μετακινήσεις, με ευκολία στο χειρισμό μέσα στην κίνηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και συναρπαστική στην οδήγησή της έξω από αυτή – ακόμα και σε ένα track day- το Σαββατοκύριακο.

Το νέο GSX-R 125A είναι ήδη διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών Suzuki σε όλες τις χρωματικές επιλογές: Λευκό, Μαύρο (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 3.795€), MotoGP replica (Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 3.895€).

Οι νέες μοτοσικλέτες SUZUKI καλύπτονται με δυο χρόνια εγγύηση και δυο χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Γκαλερί