Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Το Belville αποτελεί τη νέα πρόταση της Peugeot Scooters στη δημοφιλή και πρακτική κατηγορία των scooter με μεγάλους τροχούς. Με όνομα εμπνευσμένο από τη διάσημη μποέμικη γειτονιά του Παρισιού, το νέο Belville ενσαρκώνει την γαλλική τέχνη του «ευ ζην» στην πόλη.

Ακολουθώντας τους νέους αισθητικούς κώδικες της Peugeot Scooters, με κομψό σχεδιασμό, μεγάλη, ποιοτική σέλα, LED φλας, φώτα ημέρας και πίσω φανάρι με τρεις φωτεινές γραμμές ,σήμα κατατεθέν της ταυτότητας Peugeot, το νέο Belville είναι ένα στυλάτο scooter που γοητεύει με τη πρώτη ματιά.

Το Belville είναι εξοπλισμένο με τους νέους, συμβατούς με το Euro 4, υδρόψυκτους, injection κινητήρες SmartMotion 125cc και EasyMotion 200cc. Ο κινητήρας εφαρμόζει τεχνολογίες LFE (Low Friction Efficiency) για μειωμένες τριβές, και ACG (Alternative Current Generator) Management, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου (2.1 L/100 km – Μεικτός Κύκλος) και προσφέροντας περισσότερη ροπή. Τα επίπεδα ασφάλειας είναι αυξημένα, χάρη στους μεγάλους τροχούς 16’’ που προσφέρουν σταθερότητα στο δρόμο και το standard σύστημα ABS.

Το νέο Belville ξεχωρίζει ως ένα ιδιαίτερα πρακτικό scooter για την πόλη, με ανέσεις που κάνουν την καθημερινότητα του αναβάτη ευκολότερη: χώρος για 1 fullface κράνος κάτω από τη σέλα, επίπεδο δάπεδο, ντουλαπάκι με κλειδαριά, standard εργοστασιακή βαλίτσα Peugeot, θύρα USB.

Γκαλερί