Η Kawasaki ανακοίνωσε την νέα έκδοση Edition του βασικού μοντέλου Z1000, η οποία θα κυκλοφορήσει στην αγορά το 2017.

Η Z1000 R Edition είναι εξοπλισμένη με δύο πλευστούς μπροστινούς δίσκους των 310mm και δαγκάνες M50 μονομπλόκ της Brembo. Οι δίσκοι έχουν επίσης πλευρικές εγκοπές για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας. Η R Edition διαθέτει επίσης μια πλήρης ρυθμιζόμενη ανάρτηση Ohlins S46DR1S με ανεξάρτητο ρυθμιστή προφόρτισης. Η Kawasaki στο μπροστινό μέρος του πιρουνιού έχει εισαγάγει νέες ρυθμίσεις για να εξασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα συνεργασίας με την πίσω ανάρτηση της Ohlins.

Ο κινητήρας έχει ρυθμιστεί για να πληρεί τους κανονισμούς Euro4, ενώ η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το έχει καταφέρει χωρίς να μειώσει την δύναμη ή τη ροπή του υπάρχοντος κινητήρα. Οι ρυθμίσεις ECU αναθεωρούνται επίσης για την επίτευξη μιας πιο ομαλής καμπύλης ισχύος. Ο πίνακας οργάνων θα περιλαμβάνει επίσης μια ένδειξη ψηφιακής θέσης κιβωτίου ταχυτήτων και ρυθμιζόμενη λυχνία που φωτίζει την οθόνη του στροφόμετρου όταν οι στροφές ανεβαίνουν.

Η νέα Kawasaki Z1000 R Edition θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα Metallic Spark Black και Metallic Graphite Gray. Μια άλλη επίσης πινελιά της special έκδοσης είναι το ανάγλυφο λογότυπο “Ζ” στο ντεπόζιτο και στη θέση.

Συντάκτης: Σταύρος Κρασσάς

Γκαλερί