Νέα Kawasaki Ninja ZX-6R: Ο μαγικός αριθμός 636 επιστρέφει!

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Έχοντας συγκεντρώσει Παγκόσμια Πρωταθλήματα στην κατηγορία SSP και την προτίμηση πολλών αναβατών στην πίστα, η κορυφαία Supersport μεσαίου κυβισμού της Kawasaki επιστρέφει, με στόχο την απόλαυση τόσο στα track days όσο και στο δρόμο.

Διατηρώντας τον θρυλικό κινητήρα 636cc της Kawasaki, με αναθεωρημένες σχέσεις ταχυτήτων για δυνατότερη απόδοση στις χαμηλές-μεσαίες στροφές, η νέα Ninja ZX-6R προσαρμόζεται στις προδιαγραφές Euro4 και κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στην ευρωπαϊκή αγορά. Η επιστροφή αυτή συνοδεύεται από νέα εμφάνιση που απηχεί την πρόσφατη σχεδιαστική ταυτότητα της οικογένειας Ninja. Το νέο φαίρινγκ με διπλούς LED προβολείς και η αιχμηρή ουρά προσδίδουν στη μοτοσυκλέτα μοντέρνα και άκρως επιθετική αύρα.

Η νέα Ninja ZX-6R έχει πιο πλούσιο εξοπλισμό, με βοηθήματα αναβάτη που στοχεύουν τόσο σε βελτιωμένη sport συμπεριφορά όσο και στην ευχρηστία για άνετη καθημερινή οδήγηση. Το νέο μοντέλο διαθέτει πλέον Kawasaki Traction Control, το υψηλής ακριβείας Kawasaki Intelligent anti-lock Braking System (KIBS), Quickshifter που επιτρέπει ανεβάσματα ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη, Επιλογές Ισχύος, Συμπλέκτη Assist & Slipper. Ο νέος πίνακας οργάνων έχει, μεταξύ άλλων, ενδείξεις για οικονομική οδήγηση, στάθμη καυσίμου και αυτονομία, ρυθμιζόμενη ένδειξη shift-up για αλλαγές ταχυτήτων, καθώς και πρίζα 12V για τοποθέτηση ηλεκτρικών αξεσουάρ.

Με την εφαρμογή της προηγμένης ανάρτησης της Showa Big Piston-Separate Function Fork, μεγάλων εμπρός δισκόφρενων με monobloc δαγκάνες ακτινικής διάταξης και ελαστικών πρώτης τοποθέτησης Battlax Hypersport S22 της Bridgestone, η νέα Ninja ZX-6R προσφέρει ένα αναβαθμισμένο sport σύνολο. Η θέση οδήγησης, sport αλλά και εργονομική για καθημερινή άνεση, εξυπηρετεί τη διπλή αποστολή μιας μοτοσυκλέτας που υπόσχεται συναρπαστικές επιδόσεις στην πίστα και απολαυστικές βόλτες στο δρόμο.

*Δελτίο Τύπου Kawasaki

Γκαλερί