Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Εφοδιασμένη με το μυώδη κινητήρα Milwaukee-Eight 107, η νέα Electra Glide Standard είναι η νέα προσθήκη στη γκάμα μοτοσυκλετών της Harley-Davidson. Ένας αυθεντικός εκπρόσωπος της ταξιδιωτικής εμπειρίας Harley-Davidson, εμπνευσμένη από την ασύγκριτη παράδοση του ονόματος Electra Glide, παρέχει τη θεμελιώδη ταξιδιωτική εμπειρία της Grand American Touring, σχολής της Harley-Davidson. Η Electra Glide Standard αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στο 2019 στην ειδική τιμή των 27.990€.

Για να προσφέρει τη μοναδική εμπειρία των λιτών touring μοτοσυκλετών χωρίς συμβιβασμούς στην οδήγηση, η Electra Glide Standard διαθέτει στον βασικό της εξοπλισμό, όλες τις νέες τεχνολογίες ελέγχου και ασφάλειας που περιλαμβάνονται στη σειρά Touring της  Harley-Davidson, όπως είναι το ηλεκτρονικό cruise control, τα ρυθμιζόμενα με το χέρι πίσω αμορτισέρ τεχνολογίας emulsion, το πιρούνι των 49 χιλ με διπλή κεκλιμένη βαλβίδα, τα συνδεδεμένα φρένα Reflex της Brembo και το σύστημα ABS. Η απουσία του συστήματος infotainment τονίζει τη λιτή σχεδίαση της μοτοσυκλέτας και επιτρέπει στον αναβάτη, να επικεντρώνει την προσοχή του στο δρόμο.

Στην Electra Glide Standard, ο κινητήρας Milwaukee Eight παρέχει την απόδοση και τα πλεονεκτήματα που περιμένουν οι αναβάτες από όλο τον κόσμο. Καλύπτει απόλυτα τις προσδοκίες τους, με γρήγορη απόκριση στο γκάζι και άφθονη ισχύ για εύκολες προσπεράσεις, καθώς και τον θρυλικό big twin ήχο της Harley-Davidson.

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να αποκτήσει κανείς μια Harley-Davidson – Νέες μοναδικές προσφορές

Εκτός από τη νέα Electra Glide Standard, η HarleyDavidson ανακοινώνει μία σειρά από μοναδικές προσφορές  και νέες εκπληκτικές τιμές για περιορισμένο χρονικό διάστημα που αφορούν τόσο σε αγορά νέας μοτοσυκλέτας όσο και σε customization υπάρχουσας.

Επισκεφτείτε το συντομότερο δυνατόν μία αντιπροσωπεία της HarleyDavidson και επωφεληθείτε με 1,000€ για αγορά οποιασδήποτε καινούριας μοτοσυκλέτας Sportster και 500€ για αγορές αξεσουάρ άνω των 2,000€ και αποκτήστε τη μηχανή των ονείρων σας γιατί ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να αποκτήσει κανείς μια Harley-Davidson!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κανείς να συμπληρώσει την ηλεκτρονική φόρμα  και να ειδοποιηθεί από τον επίσημο αντιπρόσωπο της εταιρείας.

*Δελτίο Τύπου Harley Davidson Athena