Νέα χρώματα μοντέλων Yamaha για το 2017

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η Yamaha ανακοίνωσε μια νέα γκάμα χρωμάτων σε πολλές από τις μοτοσικλέτες και σε διάφορα μοντέλα όπως Supersport, Hyper Naked, Sport Touring, Adventure και Sport Heritage. Στην κατηγορία Sport Heritage, η XV950R, εκτός από την αλλαγή χρωμάτων, θα έχει και νέο σχήμα στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Στα νέα χρώματα περιλαμβάνονται το Competition White MT-07, το Radical Red YZF-R 125 και το Mountain Green Tracer 900. H R1 θα έχει επίσης καινούργια γραφικά στο Race Blu.

Επίσης, η Yamaha ανακοίνωσε ότι η YZF-R1M θα είναι και πάλι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω του online συστήματος παραγγελιών, η λειτουργία του οποίου θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου.

2017 Yamaha Racing Experience (YRE)
Εκτός από το γεγονός ότι θα έχουν ό,τι πλησιέστερο έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Yamaha σε μια εργοστασιακή μοτοσικλέτα για οδηγούς πίστας και ανεξάρτητους οδηγούς αγώνων, όλοι οι πελάτες της Yamaha YZF-R1M θα προσκληθούν επίσης να συμμετάσχουν στο Yamaha Racing Experience.

Αυτές οι αποκλειστικές διήμερες εκδηλώσεις YRE θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2017 σε μερικές από τις διασημότερες ευρωπαϊκές αγωνιστικές πίστες. Οι εκδηλώσεις έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία στους οδηγούς και στις ομάδες αγώνων να ξεδιπλώσουν όλες τους τις δυνατότητες με την YZF-R1M.

Το εντατικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει σεμινάρια ρύθμισης μοτοσικλετών και ενημέρωσης πριν από την οδήγηση, τα οποία έχουν σχεδιαστεί να βοηθήσουν τους πελάτες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση προκειμένου να χρησιμοποιήσουν και να αξιοποιήσουν τα συστήματα της μοτοσικλέτας τους. Μετά τις ενημερώσεις όλοι οι αναβάτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα της R1M στην πίστα, υπό την επίβλεψη τωρινών και παλαιότερων σταρ των αγώνων.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, όλοι οι αναβάτες θα μπορούν να απευθυνθούν σε ειδικούς της Yamaha Racing, για να συζητήσουν οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα, καθώς και σε προσωπικό από τους κλάδους ελαστικών, αναρτήσεων και αγωνιστικών ενδυμάτων για να λάβουν συμβουλές.

Χρώματα Yamaha 2017
 • YZFR1
  Tech Black – Νέο
  Race Blu- Υπάρχων χρώμα με νέα γραφικά
 • YZFR125
  Radical Red- Νέο
  Tech Black – Νέο
  Race Blu – Υπάρχων χρώμα με νέα γραφικά
 • Tracer 900
  Tech Black – Νέο
  Mountain Green – Νέο
  Yamaha Blue–Υπάρχων χρώμα με νέα γραφικά
 • MT-07
  Tech Black – Νέο
  Yamaha Blue – Νέο
  Competition White – Νέο
  Night Fluo – Υπάρχων
 • MT-125
  Tech Black – Νέο
  Yamaha Blue – Νέο
  Night Fluo – Υπάρχων χρώμα με νέα γραφικά
 • XT 1200Z/ZE Super Tenere
  Yamaha Blue – Νέο
  Tech Black – Νέο
 • XV 950R
  Tech Graphite – Νέο
 • XSR 900
  Tech Black – Νέο
  Garage Metal – Συνέχεια
  Rock Slate – Συνέχεια
 • XSR 700
  Tech Black – Νέο
  Forrest Green – Συνέχεια – Αναβαθμισμένο Μαύρο Ψυγείο
  Garage Metal – Συνέχεια – Αναβαθμισμένο Μαύρο Ψυγείο

 

© 2016 Copyright on2wheels

Συντάκτης: Δ.Ν.