Νέα τιμή για το Suzuki UH200 ABS Burgman

Τώρα η άνεση κοστίζει €3.995!

Η εργονομία και η άνεση του Burgman 200 ABS ακολουθεί πιστά τις κατευθυντήριες γραμμές της δημοφιλούς σειράς των scooters SUZUKI.

Εκτός από τη γνωστή αξιοπιστία της μάρκας, την ποιότητα κατασκευής του πλαισιώνουν τα νέα, ευανάγνωστα όργανα (με αναλογικό στροφόμετρο), το standard ABS και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος των 41 λίτρων κάτω από τη σέλα, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος στην κατηγορία του και από τους μεγαλύτερους γενικά στην αγορά των scooters, φιλοξενώντας 2 κράνη full face . Επιπλέον διαθέτει 3 ντουλαπάκια στο ταμπλό συνολικής χωρητικότητας 7 λίτρων ενώ είναι εφοδιασμένο και με παροχή ρεύματος 12V.

Τα δυνατά φώτα του Burgman 200 ABS, προσφέρουν στον αναβάτη ασφάλεια κατά τις βραδινές ώρες ενώ τα πίσω τρισδιάστατα φωτιστικά σώματα δίνουν στο scooter ακόμη πιο δυναμικό ύφος. Ο μεγάλος, προστατευτικός ανεμοθώρακας παρέχει επιπλέον αίσθηση ασφάλειας και προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες.

Το Burgman 200 ABS με το μικρό βάρος και την χαμηλή του κατανάλωση 3,3 lt / 100 km, αποτελεί μια από τις κορυφαίες επιλογές της αγοράς των GT scooters.

Αποκτείστε τώρα το δικό σας Burgman 200 ABS με μόνο €80 τον μήνα*

*Η μηνιαία δόση των €80 έχει υπολογιστεί για ενδεικτική αξία οχήματος €3.995, με προκαταβολή 15%, ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 11,95% πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75, διάρκεια 60 μήνες.

Οι νέες μοτοσικλέτες SUZUKI καλύπτονται με δυο χρόνια εγγύηση και ένα χρόνο δωρεάν οδική βοήθεια.