Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα των μοτοσυκλετών Kawasaki και Peugeot, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την ELDON’S ΑΕΒΕ, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες στο χώρο των εφαρμογών λίπανσης από το 1975 και αντιπρόσωπο στην Ελλάδα της πολυεθνικής εταιρίας λιπαντικών Gulf.

Με πλήρη γκάμα προϊόντων η οποία καλύπτει σχεδόν όλες τις βασικές κατηγορίες χρήσης, όπως π.χ. λιπαντικά βενζινοκινητήρων, πετρελαιοκινητήρων, ειδική σειρά για μοτοσυκλέτες, για αγροτικά μηχανήματα, για εξωλέμβιους κινητήρες και κιβώτια σκαφών, η Gulf είναι μία από τις σημαντικότερες και πιο ιστορικές μάρκες λιπαντικών.

Με κληρονομιά που μετρά πάνω από έναν αιώνα, από το 1901, η Gulf έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων καταναλωτών και έχει μια ισχυρή παγκόσμια παρουσία, με διανομή σε περισσότερες από 100 χώρες.

Από την πρωτοπορία της δημιουργίας του 1ου drive-in service  πρατηρίου καυσίμων με επίσημη εταιρική σήμανση το 1913 στις ΗΠΑ έως και τη βράβευσή της το 2016 με το βραβείο ‘’ Downstream Oil Company of the Year 2016’’ στα υψηλού κύρους Global Energy Oil and Gas Awards 2016, η Gulf διαχρονικά συνεχίζει να πρεσβεύει το αληθινό πνεύμα του νικητή.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘60 η Gulf ανέπτυξε υψηλού προφίλ καμπάνιες marketing, συμπεριλαμβανομένης της χορηγίας του προγράμματος προσσελήνωσης Apollo Moon Landings. Η έντονη παρουσία της στα χορηγικά προγράμματα συνεχίστηκε και κατά τη δεκαετία του ’70 με τη Gulf Porsche Racing, το ιστορικό FORD GT 40, και αργότερα την ASTON MARTIN. Αντανάκλαση της διαχρονικής παρουσίας της στο διάσημο αγώνα Le Mans αποτελεί η μυθική ταινία ‘’Le Mans’’ με τον Steve McQueen το 1971.

Ο περίφημος ‘’πορτοκαλί δίσκος’’ (orange disc) αποτελεί σήμερα συνώνυμο των υψηλής ποιότητας προϊόντων και της τεχνολογικής καινοτομίας.

Η συνεργασία των δύο εταιριών συνδυάζει το κύρος και το δίκτυο διανομής της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. με τα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας της Gulf και έχει σαν στόχο να προσφέρει στους αναβάτες την καλύτερη δυνατή φροντίδα της μοτοσυκλέτας τους.

*Δελτίο Τύπου Kawasaki