Νέα σειρά κιτ πιρουνιού και αμορτισέρ Öhlins για τα μοντέλα της Yamaha

Η Yamaha και η Öhlins έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Και οι δύο εταιρείες αποτελούν γέννημα της αγωνιστικής έντασης και, συνεχίζουν, έως και σήμερα, να εκφράζουν την απόλυτη αφοσίωσή τους στους αγώνες – κάθε μάρκα έχει αναγνωριστεί ως κορυφαία καινοτόμος στον κλάδο της. Μετά από μια μακρόχρονη και επιτυχημένη σχέση συνεργασίας, η Yamaha και η Öhlins δίνουν ακόμη μία φορά τα χέρια για να παρέχουν την ευρύτερη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες τους.

Αποτέλεσμα της τελευταίας συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών ήταν η παρουσίαση της νέας σειράς κιτ ελατηρίων και φυσιγγίων μπροστινού πιρουνιού, καθώς και μιας σειράς αμορτισέρ, για τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Yamaha στις κατηγορίες των μοτοσικλετών Hyper Naked, Sport Heritage και Sport Touring. Χάρη στις πολλαπλές επιλογές ρύθμισης και την δυνατότητα επιλογής ελατηρίων για αναβάτες με διαφορετικό βάρος, αυτά τα κορυφαία προϊόντα ανάρτησης Öhlins προσφέρουν κορυφαίο χειρισμό και βελτιωμένες δυνατότητες ελέγχου.

Οι αντιπρόσωποι της Yamaha προμηθεύουν αυτά τα προϊόντα Öhlins απευθείας στους πελάτες, δίνοντας τη δυνατότητα στους αναβάτες των μοτοσικλετών MT, XSR, Tracer, XV950 και YZF-R3 να εξατομικεύσουν τη μηχανή τους ανάλογα με το στυλ οδήγησης που θέλουν. Κάθε αναβάτης μπορεί να δει τα καινούργια προϊόντα Öhlins στην εφαρμογή διαμόρφωσης 3D σε πραγματικό χρόνο της Yamaha, ώστε να δημιουργήσει τη δική του custom μοτοσικλέτα μέσω της εφαρμογής “My Garage”.

Το 2017, η σειρά των κιτ πιρουνιού και αμορτισέρ Öhlins θα επεκταθεί και για τα μοντέλα YZF-R1, YZF-R6 και MT-10, δίνοντας στους φαν των μηχανών υψηλής απόδοσης Yamaha την ευκαιρία να δημιουργήσουν την απόλυτη μοτοσικλέτα δρόμου ή πίστας!

*Γκαλερί