Νέα μοτοσικλέτα χιονιού “Christini II – Track”

Η εταιρεία Christini Technologies επέστρεψε με άλλη μια υπέροχη μοτοσικλέτα χιονιού την “Christini II – Track” που ενσωματώνει την εκπληκτική δίτροχη τεχνολογία της Chistini, που έχει την ικανότητα να αντιμετωπίσει τα πάντα. Οι τεχνολογικές τους δεξιότητες είναι τόσο εξαιρετικές που έχουν κατασκευάσει μοτοσικλέτες για το στρατό. Αυτή ήταν και η κύρια κινητήρια δύναμη πίσω από το concept αυτής της μοτοσικλέτας.

Βασιζόμενοι στο concept της μοτοσικλέτας χιονιού, η Christini Technologies αποφάσισε να μην διατηρήσει το παραδοσιακό πίσω τροχό και το μπροστινό “ski”, αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και προσάρμοσε στο μπροστινό “ski”, ένα ειδικά σχεδιασμένο “mini” κομμάτι τροχού, προκειμένου να χρησιμοποιείται όταν ο αναβάτης “κολλήσει” πραγματικά. Πλέον η μοτοσικλέτα διαθέτει δύο κομμάτια τροχού για την τόσο αναγκαία πρόσφυση.

Όσον αφορά τον κινητήρα δεν υπάρχει καμία διαθέσιμη πληροφορία, ωστόσο πρόκειται για μια μοτοσικλέτα παντός εδάφους, εκτιμούμε μεσαίας κατηγορίας, αρκετά ισχυρή για να κρατήσει δύο κομμάτια που κινούνται. Η μοτοσικλέτα θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από την Αμερικάνικη brand.

Συντάκτης: Γιάννης Αντωνάρας