Νέα μοντέλα περιμένουν τους λάτρεις της ΒΜW Motorrad

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Το 2017, η BMW Motorrad λανσάρει πλήθος νέων μοτοσικλετών και εξοπλισμού αναβάτη, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται ήδη στις εκθέσεις των Επίσημων Εμπόρων BMW Motorrad.

Η σειρά Heritage επεκτείνεται με την R NineT Pure, που αποτελεί βάση για πλήρη εξατομίκευση, καθώς και με την R NineT Racer, μια κλασική μοτοσικλέτα που αποπνέει την αίσθηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού του 1970.

Η R 1200 GS, η πιο δημοφιλής Adventure μοτοσικλέτα είναι πλέον διαθέσιμη σε δύο επιπλέον εκδόσεις, τη Rallye για αναβάτες με off-road φιλοδοξίες και την Exclusive που επικεντρώνεται στην κομψή εμφάνιση και στα άνετα ταξίδια.

Με τα προαιρετικά Shifter Pro και Υποβοήθηση Όπισθεν, η νέα K 1600 GT προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση για Touring αναβάτες.

Τα τετρακύλινδρα μοντέλα S 1000 έρχονται επίσης ανανεωμένα. Εκτός από τη νέα σχεδίαση και την επιπλέον ιπποδύναμη, η νέα S 1000 R θα επωφεληθεί επίσης από μείωση 2 kg χάρη στον HP σιγαστήρα από τιτάνιο του βασικού εξοπλισμού. Αυξημένη ισχύ διαθέτει και η S 1000 XR κατά 5 hp καθώς και επιπλέον 10 kg ωφέλιμου φορτίου. Παρά τις προδιαγραφές EURO4, η μέγιστη ισχύς της S 1000 RR παραμένει στα 199 hp.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό αναβάτη, η BMW Motorrad διευρύνει τη συλλογή Enduro με τη νέα φόρμα EnduroGuard καθώς και το επίπεδο ασφάλειας των μοτοσικλετιστών με τη νέα τεχνολογία Street Air, συνδυάζοντας ένα γιλέκο αερόσακου με ένα μπουφάν που είναι ανεξάρτητα από τη μοτοσικλέτα και ως εκ τούτου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιοδήποτε μοτοσικλέτα.

Για να γιορτάσει την επιστροφή της άνοιξης, η BMW Motorrad προσκαλεί τους μοτοσικλετιστές να ανακαλύψουν την πλούσια γκάμα των μοντέλων 2017 στις εκθέσεις των Επίσημων Εμπόρων BMW Motorrad. Έχει δημιουργηθεί ειδική ιστοσελίδα grc.motobmw.com , στην οποία οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες ή να κλείσουν test ride στον αγαπημένο ή πλησιέστερο σε αυτούς Επίσημο Έμπορο BMW Motorrad.

Γκαλερί