Μοντέλα της σειράς 2020 R: Καθαρόαιμες, αγωνιστικές επιδόσεις.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Νέα χρώματα για τα μοντέλα supersport YZF-R6, YZF-R3 και YZF-R125

Η σειρά R-World της Yamaha περιλαμβάνει την πιο ολοκληρωμένη συλλογή supersport μοτοσυκλετών υψηλών επιδόσεων. Εμπνευσμένη από τη μοτοσυκλέτα YZR-M1 MotoGP της Yamaha και με επικεφαλής την ναυαρχίδα των YZF-R1M και YZF-R1, η εξαιρετική σειρά 2020 R προσφέρει σε κάθε ενθουσιώδη αναβάτη τη δυνατότητα να ανεβαίνει γρήγορα κατηγορία και να κατακτήσει την κορυφή.

Για το 2020 τα μοντέλα YZF-R6, YZF-R3 και YZF-R125 θα είναι διαθέσιμα σε διάφορες νέες χρωματικές επιλογές και θα διαθέτουν ένα νέο γραφικό σχέδιο συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης Yamaha Blue, η οποία ευθυγραμμίζεται με την τρέχουσα σειρά των επίσημων αγωνιστικών ομάδων της Yamaha στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενισχύοντας περαιτέρω τη σειρά R και αναδεικνύει το καθαρόαιμο αγωνιστικό DNA τους.

Χρωματικές επιλογές για το 2020

YZF-R6:

 • Icon Blue

 • Midnight Black

YZF-R3:

 • Icon Blue

 • Midnight Black

YZF-R125:

 • Icon Blue

 • Competition White

 • Tech Black

Γνήσια αξεσουάρ – η κορυφαία επιλογή και η καλύτερη ποιότητα

Οι αναβάτες μοτοσυκλετών της σειράς R μπορούν να δώσουν την προσωπική τους σφραγίδα στη μοτοσυκλέτα τους προσθέτοντας μια σειρά από γνήσια αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτά τα αποκλειστικά μοντέλα supersport. Ειδικά για τα μοντέλα YZF-R3 και YZF-R125, υπάρχει διαθέσιμο ένα Sport Pack με αξεσουάρ: αποκλειστικό σετ γνήσιων αξεσουάρ, που έχουν επιλεγεί προσεκτικά από τη Yamaha.

Αποτελούμενο από ένα πλαίσιο πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας, έναν ανεμοθώρακα Endurance, σετ φλας LED, πλαϊνά προστατευτικά και προστατευτικό ρεζερβουάρ, αυτό το Sport Pack δεν αναβαθμίζει απλώς την εμφάνιση και την αίσθηση των μοντέλων YZf-R3 και YZF-R125, αλλά τονίζει επίσης τους στενούς δεσμούς μεταξύ αυτών των ελαφριών supersport μοτοσυκλετών και των αγωνιστικών μοντέλων της Yamaha, που κερδίζουν στους αγώνες WSBK και WorldSSP.

Διαμόρφωση μιας εικονικής Yamaha με την εφαρμογή MyGarage

Με τη δωρεάν εφαρμογή MyGarage, οι λάτρεις των Yamaha σειράς R μπορούν να διαμορφώσουν το απόλυτο μοντέλο Yamaha supersport σε 3D.

Οι χρήστες της εφαρμογής MyGarage μπορούν να αποθηκεύσουν και να κοινοποιήσουν τις εικονικές μοτοσυκλέτες τους με τα αξεσουάρ της επιλογής τους και να στείλουν επίσης τη διαμόρφωση που επέλεξαν σε έναν επίσημο συνεργάτη της Yamaha, ο οποίος θα τοποθετήσει τα επιλεγμένα γνήσια αξεσουάρ στο νέο ή μεταχειρισμένο μοντέλο της σειράς R του πελάτη.

*Δελτίο Τύπου Yamaha

Γκαλερί