Μια εξαιρετική σεζόν για την Peristeras Racing!

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)
Δελτίο Τύπου Peristeras Racing
4 Τίτλοι – 25 νίκες – 43 βάθρα

Το 2017 αποδείχθηκε μια καταπληκτική σεζόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών για την Peristeras Racing. Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, που αποτελείται από πέντε τεχνικούς με επικεφαλής τον Αγωνιστικό Διευθυντή της ομάδας, Νίκο Περιστερά, εργάστηκε σκληρά για την μέγιστη απόδοση των ελαστικών Dunlop (slick και δρόμου), προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους ανεξαιρέτως τους αναβάτες. Το αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να πανηγυρίσει 4 Τίτλους στις 5 κατηγορίες του Πρωταθλήματος, με συνολικά 25 νίκες και 42 βάθρα.

Στα SBK απόλυτος πρωταγωνιστής και φέτος ήταν ο Σάκης Συνιώρης, ο οποίος με πέντε νίκες και μια δεύτερη θέση πήρε τον 11ο Τίτλο της καριέρας του. Μια νίκη κι άλλα τρία βάθρα είχε ο Λευτέρης Πίππος, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στην τέταρτη θέση ολοκλήρωσε ο Γιώργος Μαρκεσίνης, με τρία βάθρα στο ενεργητικό του, ενώ άλλα δυο βάθρα για την ομάδα πρόσθεσε ο Χάρης Παρασκευόπουλος. Τα slick ΚR κυριάρχησαν λοιπόν και στους έξι αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας των Ελληνικών Αγώνων.

Στην SSP ξεχώρισε η δυναμική παρουσία του Θεοφάνη Μίχα, ο οποίος ανέβηκε δυο φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και πήρε άλλα δυο βάθρα, για να τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και μόλις 11 βαθμούς πίσω από τον Πρωταθλητή. Στην πεντάδα των πρώτων ήταν και ο Αλέξανδρος Παπαγεωργίου (4ος) με μια νίκη κι ένα ακόμα βάθρο, ενώ 7ος ολοκλήρωσε τη χρονιά ο Γιάννης Τζωρτζόπουλος με καλύτερό του αποτέλεσμα την 5η θέση που πήρε δυο φορές, σε Τρίπολη και Μέγαρα. Τα ελαστικά δρόμου D212GP έδειξαν και στη μεσαία κατηγορία τη δύναμή τους με 3 νίκες.

Στις κατηγορίες Νέοι, Racing και SS300, η κυριαρχία των οδηγών της Peristeras Racing δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν. Στους Νέους ο Νότης Παπαπαύλου πήρε με χαρακτηριστική άνεση τον Τίτλο με έξι νίκες στους έξι Αγώνες της χρονιάς, έχοντας μάλιστα και σχεδόν διπλάσια διαφορά βαθμών από τον δεύτερο. Αήττητος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Racing και ο Λέανδρος Ντότσικας, με τον Γιώργο Κίτσο να παίρνει την τρίτη θέση και να είναι σταθερά στο βάθρο των νικητών, στους τέσσερεις από τους έξι Αγώνες που συμμετείχε. Τέλος, στην SS300 ο Βασίλης Κορωνάκης δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει τον Τίτλο με πέντε νίκες. Στην κατηγορία ΟΡΕΝ (η οποία δεν έχει βαθμολογία) μία νίκη πήρε ο Κώστας Ζαχαρόπουλος.

Η Peristeras Racing θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αναβάτες, σε όλες τις κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, για τη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ομάδας, δίνοντας την υπόσχεση για ένα ακόμα καλύτερο 2018.

Peristeras Moto Tyres
OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:

Dunlop Moto Racing Tyres

Dunlop Kart Racing Tyres

Chicken Hawk moto & kart Warmers 

Gerbing Heated Clothes

www.peristeras-tyres.gr