Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

H MV Agusta Forward Racing παρουσίασε και επίσημα τη νέα εμφάνισή της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2 για το 2020. Το δίδυμο των Ιταλών αναβατών Stefano Manzi και Simone Corsi προετοιμάζονται για τις επίσημες δοκιμές στη Jerez που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 19-21 Φεβρουαρίου.

Ο Giovanni Cuzari, Διευθύνων Σύμβουλος Αγώνων, δήλωσε:

“Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση που είχαμε την περασμένη σεζόν. Παρόλο που το project βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, έχουμε αποδείξει το κύρος μας όπως φάνηκε από το ρεκόρ ταχύτητας που σημειώσαμε στην Αυστραλία και τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην κατάταξη. Η συνεργασία με την MV Agusta ήταν ζωτικής σημασίας και φέτος θα να είναι ακόμα πιο εκτεταμένη. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα και το χορηγό μας, ο οποίος θα κάνει ότι απαιτείται τη νέα σεζόν”.

Ο Stefano Manzi, δήλωσε:

“Ώς Ιταλός αναβάτης, είμαι πολύ περήφανος που αποτελώ μέρος αυτού του σημαντικού project. Ελπίζω να είμαι σε θέση να βελτιωθώ περισσότερο, ειδικά μετά την όμορφη και ιδιαίτερη λήξη της περασμένης σεζόν. Φέτος θα συνεργαστώ με τον Simone Corsi, έναν έμπειρο αναβάτη από τον οποίο μπορώ να διδαχθώ πολλά. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην F2 μοτοσικλέτα μου και να δώσω, όπως πάντα, τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Ο Simone Corsi, δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με μία εταιρεία όπως η MV Agusta. Πάντα μου άρεσαν οι μοτοσικλέτες της MV Agusta, όπως η F4, είναι ένα πραγματικό στολίδι. Ο Agostini με την MV δημιούργησαν την ιστορία των αγώνων μοτοσικλέτας, όποτε το να αγωνίζομαι για αυτή την εταιρεία αποτελεί τιμή και επιπλέον κίνητρο τόσο για μένα όσο και για την ομάδα, για να κατατάξουμε την MV Agusta στην κορυφή της βαθμολογίας. Την περασμένη χρονιά, η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά και στους τελευταίους αγώνες, ο Manzi βρισκόταν πάντα στις πρώτες θέσεις. Κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμής που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο στη Jerez, αμέσως απέκτησα μια πολύ καλή αίσθηση με την F2. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα, κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών να κάνουμε ότι απαιτείται για τη βελτίωση της μοτοσικλέτας προκειμένου να είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα στο Qatar.

*Επιμέλεια – Απόδοση: Δ.Ν.

Πηγή: MotoGP