Με νίκη της Dunlop έκλεισε το τριήμερο στις Σέρρες.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο 2ος και 3ος Αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ταχύτητας του 2019, έκλεισε με μια εμφατική νίκη της Dunlop, με τον Σάκη Συνιώρη και την Kawasaki ZX10RR να περνούν πρώτοι τη γραμμή του τερματισμού μετά από μια έντονη μάχη που κράτησε σε αγωνία όλους όσους βρέθηκαν στην πίστα των Σερρών. Ο Αγώνας της κορυφαίας κατηγορίας Superbike κρίθηκε στις λεπτομέρειες και το νέο Dunlop KR 3 διαθέτει μια προστατευτική στρώση κέβλαρ για να κρατά χαμηλότερα τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του ελαστικού, που έδωσε την αντοχή στην πίεση μέχρι και τον τελευταίο γύρο.

Στην ίδια κατηγορία ο οδηγός της Dunlop Θανάσης Ζάχος με Honda CBR1000RR, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα, ενώ στον Αγώνα του Σαββάτου είχε τερματίσει 6ος.

Στην κατηγορία Supersport οι οδηγοί της Dunlop Άλεξ Παπαγεωργίου με Yamaha R6 και Γιάννης Τζωρτζόπουλος με Honda CBR600RR, πήραν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα στον Αγώνα της Κυριακής, οδηγώντας σταθερά με τα Dunlop D213GP.

H κατηγορία Racing έδωσε την ευκαιρία να λάμψει το νέο αστέρι των Ελληνικών Αγώνων, αφού ο μόλις 14χρονος Γιάννης Περιστεράς με Honda NSF250 πήρε δύο δεύτερες θέσεις, αλλά με νέο ρεκόρ πίστας για την κατηγορία Moto3 που είναι ενσωματωμένη στην Racing! Η οδήγηση του νεαρού οδηγού με τα σλικ Dunlop KR ήταν ίσως το γεγονός που συζητήθηκε περισσότερο από όλα στις Σέρρες, αλλά και μετά τον Αγώνα.

Στην κατηγορία ΟΡΕΝ ο Γιώργος Τέγος με Yamaha R1 πήρε την 3η θέση με πολύ καλή εμφάνιση και μετά από μάχη μέχρι τον τελευταίο γύρο, με τα Dunlop D213GP, ενώ με ίδια ελαστικά ο Νίκος Γεωργόπουλος με Honda CBR600RR τερμάτισε 7ος στη γενική κατάταξη και 2ος ανάμεσα στους οδηγούς των 600 κ.εκ. που συμμετέχουν στην ενιαία κατηγορία.

Η Peristeras Tyres αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αγωνιστικών ελαστικών Dunlop στην Ελλάδα, ευχαριστεί όλους τους οδηγούς για την προσπάθειά τους για το καλύτερο δυνατό και συνεχίζει να προσφέρει τη βοήθεια που χρειάζονται και στις προπονήσεις τους μέχρι τον επόμενο Αγώνα του ΠΠΤ που θα γίνει στα Μέγαρα.

*Δελτίο Τύπου Peristeras Tyres 

Γκαλερί

Peristeras Moto Tyres

OFFICIAL SUPPLIER  GREECE:

Dunlop Moto Racing Tyres

Dunlop Kart Racing Tyres

Chicken Hawk moto & kart Warmers 

Gerbing Heated Clothes

Gruppo Pritelli official Racing Apparel

www.peristeras-tyres.gr