Με βάθρο τελείωσαν και τα δύο Ιταλικά πρωταθλήματα για τον Fourquez28.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Ο μικρός 10χρονος Έλληνας από την Κω, Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης ή γνωστός και ως FOURQUEZ28 ,κατάφερε να ανεβάζει την ελληνική σημαία στο βάθρο σχεδόν σε κάθε αγώνα που συμμετείχε σε 2 διαφορετικά Ιταλικά πρωταθλήματα.

Ο FOURQUEZ28  κατάφερε να πάρει την 2η θέση στο Ιταλικό πρωτάθλημα CIV JUNIOR καθώς και την 5η θέση στο Ιταλικό πρωτάθλημα CNV MOTOASI ανάμεσα σε 24 οδηγούς.

Την Κυριακή 2/9/2018 πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος αγώνας στην πίστα VALLELUNGA της Ιταλίας όπου ο δικός μας Έλληνας αθλητής ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να ανεβάσει την ελληνική σημαία στο βάθρο σε αγώνα του εξωτερικού και να τελειώσει έτσι της αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην ΙΤΑΛΙΑ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου κατάφερε να πάρει την 3η θέση τον έχει προσκαλέσει η ομάδα OHVALE JOSE PINO ACADEMY στη Μάλαγα της Ισπανίας ώστε να συμμετέχει σε έναν INTERNATIONAL αγώνα όπου θα πραγματοποιηθεί από της 1/11/2018 έως της 4/11/2018 και με μεγάλη χαρά δέχτηκε την πρόσκληση.

Στο τέλος του πρωταθλήματος ο μικρός Σπύρος Μάριος Φουρθιώτης μας είπε:

 Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που είστε πάντα κοντά μου καθώς και όλους τους χορηγούς μου που πιστεύουν σε εμένα και με στηρίζουν ώστε να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα.

*Δελτίο Τύπου Power Motors