Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Έχοντας την περιπέτεια καλά γραμμένη στο DNA της, η KTM 1050 Adventure είναι το μικρότερο μέλος της οικογένειας των δικύλινδρων μοτοσικλετών Adventure της ΚΤΜ. Πιο compact, ελαφρύτερη και με μικρότερη κατανάλωση σε σύγκριση με τις KTM 1190 Adventure, KTM 1190 Adventure R και KTM 1290 Super Adventure, η 1050 Adventure στέκεται υπερήφανα πλάι στις μεγαλύτερες αδερφές της.

Πρόκειται για μία μοτοσικλέτα ικανή να σας συνοδεύσει σε κάθε ταξίδι και κάθε περιπέτεια, η οποία μπορεί πλέον να γίνει δική σας με μόλις €11.980,- Διαθέτει σύστημα Traction Control με ρυθμιζόμενη ευαισθησία, ενώ είναι εξοπλισμένη με σύστημα ABS σαν στάνταρ.

Με κορυφαία τεχνολογία, ο κινητήρας της KTM 1050 Adventure διαθέτει απόδοση ανάλογη με εκείνη των μεγαλύτερων μοτοσικλετών της οικογένειας, η οποία και αγγίζει τους 95 hp (70 kW). Αποτελεί την ιδανική σύντροφο για είσοδο στο μαγικό κόσμο των μοτοσικλετών ταξιδιωτικού enduro της ΚΤΜ.

Η KTM 1050 Adventure είναι χτισμένη γύρω από ένα ελαφρύ σωληνωτό πλαίσιο με υποδειγματική γεωμετρία και απόλυτα ισορροπημένες αναρτήσεις. Μαζί με τα κορυφαία ελαστικά πρώτης τοποθέτησης Tourance Next της Metzeler, μετατρέπουν κάθε διαδρομή σε απόλαυση, συνδυάζοντας κορυφαίες επιδόσεις με απόλυτη ασφάλεια.

ΜΕ 1050 ADVENTURE ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΗΣ:
Έχοντας διανύσει περισσότερα από 20.000 χλμ σε τρεις ηπείρους και έξι χώρες επάνω στη δική του KTM 1050 Adventure, ο Κωνσταντίνος Μητσάκης (motoexplorer.gr) είναι ένας από τους πλέον κατάλληλους να μιλήσει για την εμπειρία του επάνω στη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα.

Ξεκινώντας την επαφή του με τη δικύλινδρη μοτοσικλέτα της ΚΤΜ εκτός συνόρων στην Αυστραλία, ο γνωστός ταξιδευτής έζησε μία απίστευτη εμπειρία 50 ημερών, οδηγώντας σε κάθε τερέν και ποικιλία συνθηκών. Η εμπειρία του Κωνσταντίνου επάνω στη KTM 1050 Adventure ολοκληρώθηκε με το δεύτερο κατά σειρά ταξίδι του από την Ελλάδα στο Ομάν, μέσω Τουρκίας, Ιράν και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Εκείνο που με εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα να οδηγώ τη 1050 Adventure είναι το πόσο καλά υποστηρίζει τον διττό χαρακτήρα μίας γνήσιας μοτοσικλέτας περιπέτειας,” δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μητσάκης. “Είναι μία μοτοσικλέτα που κινείται το ίδιο άνετα εντός και εκτός δρόμου, με κορυφαία αξιοπιστία και απίστευτη οδηγική συμπεριφορά.”

Η δική μας εμπειρία επάνω στη 1050 Adventure κράτησε συνολικά γύρω στις 70 ημέρες. Μετά και τα δύο ταξίδια μας σε Αυστραλία και Ομάν γράψαμε γύρω στα 24.000χλμ.Ταξιδεύοντας φορτωμένος από τη μία άκρη της Αυστραλίας στην άλλη, η συμπεριφορά της παρέμενε προβλέψιμη και πάντα φιλική. Με καλό ζύγισμα και πολύ καλή προστασία είναι ένας πάρα πολύ καλός σύμμαχος στο ταξίδι στο άγνωστο.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε κι εσείς τη μοτοσικλέτα των ονείρων σας και να ξεκινήσετε τη δική σας δίτροχη περιπέτεια.

Γκαλερί