Η Vespa GTS & Vespa GTS Super με όφελος έως 410€.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η Vespa GTS, με την κομψή και εκλεπτυσμένη παρουσία της, αποτελεί ένα αποκλειστικό και μοναδικό όχημα, ιδανικό για να αφήνεις πίσω σου την κίνηση της πόλης και να ξεκινάς για μια εκδρομή εκτός πόλης μόνος ή με παρέα.

Το στυλ και η εκλεπτυσμένη αισθητική της Vespa GTS συνδυάζονται με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας. Ειδικότερα, στον βασικό εξοπλισμό της GTS περιλαμβάνεται σύστημα πέδησης με διπλό δίσκο, καθώς και ο καλύτερος εξοπλισμός ηλεκτρονικού ελέγχου και ασφάλειας, όπως το ABS και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR (στις εκδόσεις 300cc), μια αποκλειστική τεχνολογική πρωτιά του Ομίλου Piaggio.

Η GTS Super αποτελεί την πιο δυναμική έκφραση της Vespa, ένα όχημα του οποίου ο απαράμιλλος σχεδιασμός Vespa ενισχύεται με σπορ χαρακτηριστικά όπως οι κομψές γρίλιες δεξιά, οι μαύρες ζάντες με ασημί φινίρισμα, η ειδική μάσκα τιμονιού και ο αναλογικός-ψηφιακός πίνακας οργάνων με κόκκινο οπίσθιο φωτισμό.

Η σπορ ψυχή της Vespa GTS εκφράζει τον χαρισματικό της χαρακτήρα με προσεκτικές στυλιστικές επιλογές στην ειδική έκδοση SuperSport. Εξ’ ολοκλήρου μαύρες ζάντες, αποκλειστικά γραφικά, που τονίζονται από λεπτομέρειες σε γκρι ματ και κίτρινο χρώμα, σέλα με διπλή επένδυση και ελκυστικά γραφικά στον πίνακα οργάνων.

Τώρα όλες οι εκδόσεις Vespa GTS και Vespa GTS Super μπορούν να γίνουν δικές σου με όφελος έως 410 €. Απλά διάλεξε αυτή που ταιριάζει στο δικό σου μοναδικό στυλ μέσα από μία μεγάλη γκάμα εκδόσεων και χρωματικών συνδυασμών!

Επισκέψου την ιστοσελίδα Vespa.com για να ανακαλύψεις όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς.

*Δελτίο Τύπου Vespa