Η Tracer 700 είναι η επίσημη μοτοσικλέτα του La Vuelta.

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η Yamaha αναγορεύτηκε ως ένας από τους νέους επίσημους προμηθευτές του La Vuelta, του μεγαλύτερου ποδηλατικού αγώνα της Ισπανίας.

Από την πρώτη διεξαγωγή του το 1935, το La Vuelta είναι ο κορυφαίος αγώνας στο εθνικό ημερολόγιο ποδηλασίας της Ισπανίας. Φέτος είναι η 73η επέτειος αυτού του αγώνα που, μαζί με το Tour de France και το Giro D’Italia, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες με σταδιακή διεξαγωγή στον κόσμο.
Αυτή η συμφωνία χορηγίας καθορίζει την Yamaha Tracer 700 ως την επίσημη μοτοσυκλέτα του La Vuelta για το 2018. Αυτή η ευέλικτη μοτοσυκλέτα προσφέρει δυναμική εμπειρία οδήγησης, με εξοπλισμό και χαρακτηριστικά που την κάνουν μια πραγματική μοτοσυκλέτα δρόμου, ιδανική για τις εντυπωσιακές διαδρομές σε όλη την Ισπανία που θα ολοκληρωθούν στη διάρκεια του La Vuelta φέτος.
“Το να έχεις μια μοτοσυκλέτα που εγγυάται τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ασφάλειας κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι εξαιρετικά σημαντικό”, δήλωσε ο Javier Guillén, Γενικός Διευθυντής της Unipublic, διοργανώτριας εταιρείας του La Vuelta“Το χρονοδιάγραμμα του αγώνα είναι ένα πολύ δυναμικό σύνολο και όλα τα στοιχεία του πρέπει να είναι τέλεια συντονισμένα ώστε τα πάντα να λειτουργήσουν ομαλά. Η χορηγία της Yamaha είναι συνώνυμη με την αξιοπιστία, την ακρίβεια και την οδική ασφάλεια, τρεις θεμελιώδεις πυλώνες για την διοργάνωση ενός αγώνα όπως το La Vuelta”.
Με το μειωμένο βάρος της, που φτάνει μόλις τα 196 κιλά, η Yamaha Tracer 700 διαθέτει τον βραβευμένο δικύλινδρο κινητήρα CP2 689 κ.εκ., ο οποίος εγγυάται εξαιρετική ευελιξία. Η άνετη και εργονομική θέση οδήγησής της, ο ψηλός ανεμοθώρακας και το ρεζερβουάρ καυσίμου χωρητικότητας 17 λίτρων κάνουν την Tracer 700 την ιδανική μοτοσυκλέτα για να απολαμβάνετε κάθε διαδρομή στο έπακρο, είτε στην πόλη είτε σε δρόμους με στροφές κατά τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.

22 μοτοσυκλέτες

Η χορηγία της Yamaha αυτήν τη χρονιά συνίσταται στην προμήθεια 22 μοτοσυκλετών Tracer 700 που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διοργάνωση του La Vuelta: για τις υπηρεσίες διαχείρισης του αγώνα, από τους επίτροπους και τις ομάδες υποστήριξης, καθώς και από την υπηρεσία γενικής υποστήριξης.
Όπως δήλωσε ο Victor González, Country Manager της Yamaha Motor Spain“Στη Yamaha, έχουμε τα σπορ και τον ανταγωνισμό στο DNA μας. Η συνεργασία με μια αθλητική διοργάνωση όπως το La Vuelta αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για εμάς προκειμένου να μεταδώσουμε τις αξίες μας για τα επιτεύγματα και το ενεργητικό στυλ ζωής. Για εμάς, αποτελεί επίσης μια ευκαιρία να φέρουμε τα προϊόντα μας πιο κοντά στο γενικό κοινό και να δείξουμε την αξιοπιστία τους. Η Tracer 700 ξεχωρίζει για την αναγνωρισμένη πολυχρηστική φύση της και την ευκολία χειρισμού της, στοιχεία που της παρέχουν την απίστευτη ικανότητα να προσαρμόζεται σε οποιεσδήποτε συνθήκες στον δρόμο. Αυτό σημαίνει ότι θα προσαρμοστεί ιδανικά στις ανάγκες κάθε σταδίου του La Vuelta”.

Εκτός από την προβολή της Tracer 700 κατά τη διάρκεια ολόκληρου του αγώνα, η Yamaha θα έχει επίσης ενεργή παρουσία στο “Parque Vuelta”, την περιοχή ενεργητικής ψυχαγωγίας για τους χορηγούς, που διοργανώνεται από το La Vuelta. Σε διάφορες πόλεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής, θα στηθεί ένα περίπτερο όπου θα παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα Tracer 700 και Tracer 900GT.

Επίσης, θα διανέμονται προϊόντα στο κοινό, το οποίο θα έχει επίσης τη δυνατότητα να κερδίσει μία από τις πολλές φανέλες που έχει σχεδιάσει ειδικά η Yamaha για να τιμήσει το ορόσημο της συμμετοχής της στο La Vuelta 2018.

Η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της Yamaha και του La Vuelta επιβεβαιώνει εκ νέου την ηγετική θέση, την ακεραιότητα και το γόητρο της Yamaha όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και πέρα από τα ισπανικά σύνορα.

*Δελτίο Τύπου Yamaha