Η SYM No1 brand της ελληνικής αγοράς για 9η συνεχή χρονιά

Η τεχνολογία και η αξιοπιστία των προϊόντων της SYM είναι αποδεδειγμένη και επιβεβαιωμένη εμπράκτως εδώ και πολλά χρόνια, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στις πωλήσεις που καταγράφουν τα μοντέλα της εδώ και σχεδόν μία δεκαετία.

Η χρονιά που μας πέρασε δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αναδεικνύοντας την SYM ως τo Νο1 brand της ελληνικής αγοράς για 9η συνεχή χρονιά!. Πιο συγκεκριμένα, η SYM κατέκτησε το 25,1% της αγοράς δικύκλων, διατηρώντας την πρώτη θέση που κατέχει εδώ και πολλά χρόνια.

Το best seller μοντέλο της SYM, που συνέβαλλε τα μέγιστα σε αυτή την επιτυχία, είναι το Symphony ST 200, το οποίο κατέγραψε 2.411 ταξινομήσεις μέσα στο 2022, διατηρώντας κι αυτό με τη σειρά του τον τίτλο του Νο1 σε πωλήσεις μοντέλου, ανεξαρτήτως κυβικών και κατηγορίας!

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί το γεγονός ότι η SYM διαθέτει πέντε μοντέλα στην πρώτη δεκάδα των πιο δημοφιλών σε πωλήσεις της ελληνικής αγοράς, με τα Symphony ST 200 και Symphony SR 125, να κάνουν το 1-2 στην κορυφή. Τα υπόλοιπα μοντέλα που ανήκουν στα 10 δίκυκλα με τις περισσότερες πωλήσεις στην χώρα μας είναι τα VF 125, Symphony ST 125 και JETX 125.

Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες και τους αναβάτες που εμπιστεύτηκαν τα προϊόντα της SYM, διατηρώντας την εταιρεία στην κορυφή των πωλήσεων.

¦ Δελτίο Τύπου SYM ¦