Η Peugeot γιορτάζει με το Speedfight “20 Edition”

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Από το 1996 που κυκλοφόρησε, το Speedfight έχει ορίσει την κατηγορία των sport scooters, με περισσότερες από μισό εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως. Στην 4η γενιά του σήμερα, το θρυλικό scooter διατηρεί αναλλοίωτη τη νεανική του ταυτότητα και το sport χαρακτήρα του.

Speedfight 50 “20 Edition

Η Peugeot Scooters γιορτάζει την επέτειο των 20 χρόνων του Speedfight με μια συλλεκτική έκδοση 20 Edition, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε 500 κομμάτια. Με δίχρονο, αερόψυκτο κινητήρα 50cc, η 20 Edition τιμά τον κλασικό χρωματισμό κόκκινο/γκρι του Speedfight 2, με τη διχρωμία Satin Silver Flash / Red Flat 6.

To Speedfight “20 Edition διαθέτει εξοπλισμό που αναδεικνύει το special χαρακτήρα του scooter: ανεστραμμένο πιρούνι, αμορτισέρ αερίου, δισκόφρενα Shuricane με ακτινική διπίστονη δαγκάνα εμπρός, αλουμινένιο δάπεδο, sport εξάτμιση, κάλυμμα σέλας συνεπιβάτη, βάση για Smartphone.

 

Speedfight 4 125

Παράλληλα με την επετειακή έκδοση, η Peugeot Scooters παρουσιάζει το νέο Speedfight 4 στα 125cc.

Το Speedfight 125 είναι εξοπλισμένο με το νέο, συμβατό με Euro 4, υδρόψυκτο κινητήρα SmartMotion της Peugeot, ο οποίος, με τεχνολογίες LFE (Low Friction Efficiency), ACG (Alternative Current GeneratorManagement και σύστημα ψεκασμού SYNERJECT, εξασφαλίζει πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (2,1 L/ 100 km) αλλά και περισσότερη ροπή και πιο άμεση απόκριση στην εκκίνηση.

Το Speedfight διαθέτει πλήρη LED φωτισμό, με νέους προβολείς “Ice EffectLED φως ημέρας στη μάσκα και πίσω φανάρι με τρεις φωτεινές γραμμές, σήμα κατατεθέν της ταυτότητας Peugeot.

Με νέο τηλεσκοπικό πιρούνι και νέες ρυθμίσεις αμορτισέρ, το Speedfight 125 προσφέρει έναν ισορροπημένο συνδυασμό άνεσης και sport συμπεριφοράς, ενώ το σύστημα SBC (Synchro Braking Concept) διανέμει συγχρονισμένα τη δύναμη πέδησης στον εμπρός και τον πίσω τροχό, ενισχύοντας τα ήδη υψηλά επίπεδα ασφάλειας του scooter.

Διαθέσιμο σε 3 χρωματισμούς, το νέο Speedfight 4 125 είναι ένα ελαφρύ, compact scooter που εκπληρώνει απολαυστικά την αστική αποστολή του, ανανεώνοντας δυναμικά το μύθο των Speedfight.

Γκαλερί

Speedfight “20 Edition” 50 κ.εκ.

Speedfight 4 125cc κ.εκ.