Η MV Agusta προωθείται στην Βόρεια Αμερική

Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η MV AGUSTA Motor S.p.A. και η Urban Moto Group Pty Ltd υπέγραψαν μια συμφωνία που σχετίζεται με την ανάπτυξή της στην αγορά των ΗΠΑ. Η συνεργασία αποσκοπεί στην ενίσχυση και την εδραίωσης της εταιρείας σε μια χώρα που αποτελεί μέρος της μελλοντικής στρατηγικής της MV Agusta.

Η πώληση των τρέχουσων μοτοσικλετών της MV Agusta motorycles, στην αγορά των ΗΠΑ θα καθοδηγείται πλέον από την Urban Motor Group, μέσω μιας ειδικής επιχειρησιακής μονάδας. Ο Joseph Elasmar θα οδηγήσει την ομάδα στην ανάπτυξη και στην ενίσχυση του εμπορικού σήματος της MV Agusta στις ΗΠΑ. Η νέα διοικητική ομάδα θα επικεντρωθεί επίσης στην εδραίωση της εταιρείας, καθώς επίσης στην ποιότητα εξυπηρέτησης των πολιτών, αξιοποιώντας την εμπειρία και το πάθος τις για τις μοτοσικλέτες. Οι δύο όμιλοι είναι ήδη συνεργάτες εδώ και χρόνια στην Αυστραλία, την οποία η Urban Moto κατέστησε επιτυχώς, την πρώτη αγορά για τις εξαγωγές της MV Agusta.

Ο Giovanni Castiglioni, Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της MV Agusta, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που δημιουργήσαμε μια επιτυχημένη συνεργασία με την Urban Moto, ως ένας νέος συνεργάτης στην εποπτεία και στην ανάπτυξη της MV Agusta στην αγορά των ΗΠΑ. Η Urban Moto έχει μια αξιόλογη επίδοση στην παροχή ενός ισχυρού δικτύου διανομής, που υποστηρίζεται από την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την υποστήριξη των εμπόρων. Είμαστε βέβαιοι ότι με την Urban Moto θα εισέλθουμε σε μια νέα εποχή για την MV Agusta στην Αμερική, ενδυναμώνοντας τις πωλήσεις και το πάθος για τις μοτοσικλέτες μας. Μαζί με τις δεσμευτικές συμφωνίες που υπεγράφησαν με την Black Ocean Group για την αύξηση του κεφαλαίου της MV Agusta, η αναδιοργάνωση της αγοράς των ΗΠΑ είναι άλλο ένα ορόσημο στο σχέδιο αναδιάρθρωσης της MV Agusta. Ο μοναδικός μας στόχος είναι η εδραίωσης της ηγετικής μας θέσης στην παραγωγή highend μοτοσικλετών με το σήμα της MV Agusta. Η Βορειοαμερικανική αγορά θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο μέλλον της εταιρείας μας».

Συντάκτης: Γιάννης Αντωνάρας