Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

H MV Agusta κυκλοφόρησε και επίσημα το video (όπως είχαμε γράψει τον Μάιο εδώ) στο οποίο παρουσιάζει τη νέα RVS#1, την πρώτη μοτοσικλέτα της RVS – Reparto Veicoli Speciali που δημιουργήθηκε στο νέο τμήμα της MV Agusta, σε συνεργασία με την CRC (Castiglioni Research Center), η οποία εξειδικεύεται στις εξ ολοκλήρου χειροποίητες μοτοσικλέτες.

Η RVS#1 είναι μια μοναδική μοτοσικλέτα, όσον αφορά τον εξοπλισμό, την ποιότητα των κατασκευαστικών υλικών, τον σχεδιασμό και τις επιδόσεις και αποτελεί το νέο πρότυπο όσον αφορά την αναλογία ισχύος – βάρους, καθώς διαθέτει 150 ίππους και ένα απίστευτο μικρό βάρος μόλις 160 κιλά.

Ο τρικύλινδρος κινητήρας της MV Agusta έχει εξελιχθεί χάρη στην μηχανική βελτίωση και τα ποιοτικά υλικά από τα οποία απορρέει ένας νέος συμβατός κινητήρα Euro IV με βελτιωμένη αποδοτικότητα και πιο αθόρυβη λειτουργία. Η MV ανέπτυξε επίσης νέους εξειδικευμένους τρόπους οδήγησης προκειμένου να παράσχει στον πελάτη μια αποκλειστική εμπειρία οδήγησης.

Το εξαιρετικά ελαφρύ χαλύβδινο πλαίσιο έχει ενισχυθεί με νέες πλευρικές πλάκες αλουμινίου, ενώ ο ειδικός σχεδιασμός του προσφέρει  ασυναγώνιστες επιδόσεις. Στο εσωτερικό του ντεπόζιτου έχουν τοποθετηθεί πολύτιμες πλάκες τιτανίου κατασκευασμένες με εξειδικευμένες τεχνικές, η «κυψελωτή» σέλα είναι σχεδιασμένη για άνεση και εργονομία, η εκπληκτική εξάτμιση τιτανίου έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την SC-Project, ενώ τα ελαστικά Pirelli MT 60 RS κοσμούν οι ζάντες Kineo.

Ο Giovanni Castiglioni Πρόεδρος της MV Agusta, δήλωσε:

«Εμείς δεν κατασκευάζουμε μόνο μοτοσικλέτες, εμείς «σχεδιάζουμε» συναισθήματα. Οι MV Agusta μοτοσικλέτες είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας και του πάθους προσαρμοσμένες σε ένα υλικό αντικείμενο.»

 

Γκαλερί

[avatar user=”dn” size=”200″ align=”right”]Συντάκτης: Δ.Ν.[/avatar]