Από slide team
Latest posts by Από slide team (see all)

Η πρώτη ημέρα δοκιμών για το 2017 ξεκίνησε χθες για την Moto3, καθώς η πίστα Ricardo Tormo της Valencia φιλοξένησε μια ιδιωτική δοκιμή στην οποία συμμετείχαν ομάδες και αναβάτες, τόσο από τις μικρές, όσο και από τις ενδιάμεσες κατηγορίες. Ωστόσο, το μεγαλύτερο της δοκιμής επηρεάστηκε από τις καιρικές συνθήκες, με ισχυρούς ανέμους να προκαλούν προβλήματα και να αναμορφώνουν το πρόγραμμα των δοκιμών.

Οι Bo Bendsneyder και Niccolo Antonelli, αναβάτες της ομάδας Red Bull Ajo KTM, ήταν οι ταχύτεροι της ημέρας και πραγματοποίησαν τους περισσότερους γύρους, στην μικρή κατηγορία, με τους Fabio DiGiannantonio και Jorge Martin, αναβάτες της ομάδας Del Conca Gresini Racing να τους ακολουθούν στα φύλλα κατανομής χρόνου.

Ο Romano Fenati που επέστρεψε στη Moto3 είχε μια βραδεία εκκίνηση, λόγω του ανέμου, όμως ο συναθλητής του Jules Danilo κατάφερε να πραγματοποιήσει έναν καλό χρόνο, ενώ οι Enea Bastianini και Aron Canet, αναβάτες της ομάδας Estrella Galicia 0,0  δεν κατάφεραν να καταχωρήσουν κάποιους χρόνους, καθώς ολοκλήρωσαν μόνο λίγους γύρους.

Ο John McPhee επέστρεψε στη δράση με την νέα ομάδα British Talent, με τον Σκωτσέζο  να ξεκινά πάλι την προετοιμασία του μετά την πτώση που υπέστη στο Phillip Island και την επακόλουθη ανάρρωσή του.

Ο Livio Loi βρέθηκε στην πίστα με τα χρώματα της ομάδας  Leopard Racing, παρά τη μικρή πτώση που είχε χωρίς καμία επίπτωση, μαζί με τον συναθλητή του Joan Mir. Επίσης, παρόντες ήταν οι Juanfran Guevara και Gabriel Rodrigo με την ομάδα της RBA Racing, οι νεοεισερχόμενοι Kaito Toba και Nakarin Atiratphuvapat με την ομάδα Honda Asia και η ομάδα SIC58 Squadra Corse που μετέβη στη Moto3 μαζί με τους Tony Arbolino και Tatsuki Suzuki.

Συντάκτης: Δ.Ν.